Poltiikkaa

Maailmassa on jotain merkillistä: Mitt Romney edustaen republikaaninen tapaan valtion vähäistä valtaa lupaa presidenttinä luoda 12 miljoonaa uutta työpaikkaa. Tiedän tietenkin, että hän yrittää väittää, että veroja vähentämällä tämä tapahtuu. Humpuukia tämä. Muistan Vennamon lupauksen poistaa työttömyys kolmessa kuukaudessa

Keskustan puoluesihteeri Timo Laaninen sanoo kauhun ja tekemättömyyden tasapainon hallitus hallitsee maata. Kaikki tämä kahden keskustajohtoisen hallituksen antaa mennä politiikan jälkeen.
Muistan Jäättenmäen: Puhun niin totta kuin osaan.

Hallituksen hoitajamitoituskiista on tietenkin lillukanvarsi. Mutta seuraus ei ole pieni.
Kysymys on aina viime kädessä rahasta ja siinä suhteessa ei vielä mitään yllätystä tapahtunut. Rahan lisäys on pieni, mutta vastuuta kunnilla tuli - ei niinkään mitoituksen kuin henkisen paineen muodossa. Vanhukset ovat nousseet valokeilaan ja olen varma, että parannusta –siitä tulee suorastaan kilpajuoksu ennen kunnallisvaaleja - tulee ja rahaa menee ja kuntien on pakko nostaa veroja eikä siinä ole mitään pahaa, jos ne menevät palveluihin.
Muistan Naantalin sataman ja torin turhat miljoonat, joihin emme olleet syypäinä, mutta muistan myös Naantalin lukion ja vanhankodin laajennuksien monet miljoonat , joihin olimme syyllisiä.

Miten suojella veronmaksajat pankkien virheiltä otsikolla kirjoittava Wolfgang Schäuble, Saksan valtionvarainministeri, muistuttaa Lehman Brothersin konkurssin kovista seurauksista ja  vaatii sääntöjä ja eurooppalaista pankkitarkastusta muille paitsi saksalaisille paikallispankeille.
Muistan suomalaisista pankeista 1990-luvulla liian paljon


TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!