Pääluottamusmiehiä onniteltiin, kunnallisia valittiin ja asioista puhuttiin

HeikkiLindgrenjaKimmoAho20141214.jpg

PLM

Naantalin Työväenyhdistyksen yleinen kokous onnitteli vastavalittuja pääluottamusmiehiä Heikki Lindgreniä ja Kimmo Ahoa.
Valinnissa korostui se, että molemmat valitut ovat aktiivisia politiikassa eli toimivat sosialidemokraattisina luottamushenkilöinä kunnallisissa tehtävissä. Sosialidemokratia ei ole ollut valinnan esteenä, vaan päinvastoin. Tämä on myös avoimuuden voitto; sellainen puolueettomuuden verhoon piiloutuva epärehellisyys on toivottavasti aikansa elänyttä!

Kokous vahvisti aikaisemmat valinnat eli luottamushenkilöt jatkavat entisissä tehtävissään. Valtuuston puheenjohtajaksi esitetään Mikko Rönnholmia kaupunginhallitukseen varapuheenjohtajaksi Hannu Aaltoa, Sirpa Hagsbergia ja Arja Savolaista.

Sote ja päivystys

Eniten keskustelua synnytti sote-asia ja aiheeseen liittyvä terveyskeskuspäivystys.
Ensin lähidemokratia: Sosialidemokraatit tietenkin hyväksyvät lautakunnalle tehdyn ehdotuksen jatkaa päivystyksiä nykyisessä muodossa eli arki-iltaisin ja lauantaisin. Luottamushenkilöiden mielestä lainsäädännön ja muiden säännösten tulisi olla selkeitä ja ymmärrettäviä ja niiden soveltamisesta tulisi olla selvyys ennen täytäntöönpanoa. Mutta kysymys tässä ja sote-uudistuksessa on asiakkaiden yhteydestä palvelun tuottajaan ja järjestäjään.

Soteuudistuksen ajankohtaista asiaa käsitellään kirjoituksia palstalla HS:n 15.12.2014 olleen Antti Halosen kirjoituksen pohjalta.

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!