Pitkämielisyys on järkevän miehen merkki, äkkipikaisuus on hulluuden huippu.

Mattisinero20181222.JPG

Puolustusministeri Jim Mattisin erottaminen aiheuttaa huolta sekä USA:ssa, että muualla maailmassa- Suomessakin. Sivistynyt ja historiaa osaava ”hulluksi koiraksi” kutsuttu merijalkaväen kenraali oli viimein aikuinen Trumpin hallinnossa, kuvaillaan.

Presidentti Trumpin hurjastelu jatkuu. Joulurauhaa rakennetaan:

Keskiyöllä yhdeksän liittovaltion virastoa suljettiin, mukaan lukien sisäisen turvallisuuden laitos, valtion osasto ja oikeuslaitos. Myös sisäministeriön ylläpitämät kansalliset puistot ja museot suljettiin.

Kyse on kolmannesta Yhdysvaltain hallinnon sulkemisesta tämän kalenterivuoden aikana – Se on neljän vuosikymmenen ennätys. Noin 420 000 liittovaltion työntekijää työskentelee ilman palkkaa sulkemisen ajan, kun taas 380 000 liittovaltion työntekijää maksetaan palkattomaan lomaan .
Virastoja suljetaan, kun sopua budjetin rahoituksesta ei saatu aikaan. Kyse Meksikon raja-aidan rahoituksesta. Kinastelu ja kädenvääntö heijastui osakemarkkinoille:

Wall Streetilla koettiin pahin viikonloppu sitten elokuun 2011 jälkeen.  S&P 500: n putosi yhteensä 7,1 prosenttia. Tekninen Nasdaq menetti 8,4 prosenttia.FT 22.12.2018

Vastaus otsikkoon:
"Minä, viisaus, viihdyn älyn seurassa, harkinta ja tieto ovat kumppanini.

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!