PeTerin periaate ei koske PeTTeriä

PuoluekannatusYle20160504.JPG

Tuntuvat muutokset puolueiden suosiossa jatkuivat myös huhtikuussa.
Hallituspuolueiden yhteenlaskettu kannatus oli vaaleissa 57 prosenttia, mutta huhtikuussa enää 45,9 prosenttia. Joka viides hallituspuolueita äänestänyt on vuodessa kaikonnut.
Oppositiopuolueiden yhteenlaskettu kannatus oli eduskuntavaaleissa 40,5 prosenttia ja noussut nyt 51,6 prosenttiin. Blokkien ero on jo 5,7 prosenttiyksikköä opposition eduksi. Yle 4.5.2016

Näin ovat yllätyksettömät luvut.

Ei ole siten mikään ihme, että Kokoomuksen poliittinen johto joutuu pyytämään Petteri Orpoa esiin. Kokoomuksessa on hyvä käsitys fiksuista nuorista, rauhallisista miehistä.

Petterin tuntevat antavat hänestä kiittäviä lausuntoja. Ja vaikka tässä kilpailevaa yhteisö edustavana joutuukin arvioimaan, että Petteri voi nostaa Kokoomuksen kannatusta, niin sen sietää isänmaan edun nimissä.
Eli onnea vaan Petterin edukkuudelle.
Hänen voittonsa olisi myöskin Varsinais-Suomen etu! Ja sitten vaan toivomus: Älkää lukeko näitä kehuja siellä kokoomusedustajien joukossa Petterille miinukseksi.
Kaikki tunnemme Peterin periaateen:

Työpaikkojen hierarkiassa jokaisella työntekijällä on taipumus edetä urallaan, kunnes hänet ylennetään tehtävään, johon hän ei enää ole täysin pätevä. –

Tämä ei koske Petteriä.

Kaiken kukkuraksi uskon, että hän  tasottaisi vaihtoehtoisille mahdollisuuksille tietä, jos vaikka nämä asetelmat säilyisivät seuraaviin vaaleihin asti.

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!