Perustuslakivaliokunta on antanut lausuntons , hiljentykää sen eres

Soteperustuslakivaliokunnalausunto20180601.JPG

Toimeliaspäiv on ohi, iltavesper soitetaan  esmäist kerta tänä vuon klo 20, hiljentykää sen eres ja kulkka mitä Kantola Ilkk on sanonu:

"Nyt ollaan tekemässä Suomen historian suurinta hallintouudistusta ja pistämässä sosiaali- ja terveyspalvelut malliin, jollaista ei ole käytössä missään muualla. Tällaista muutosta ei voi tehdä kertarysäyksellä ja aikataululla, jollaista ei normaalisi yritettäisi edes monta kertaa pienemmässä uudistuksessa. Kun kysymys on ihmisten hengestä- ja terveydestä ei tällaisia riskejä ole perustuslain näkökulmasta mahdollista ottaa", sanoo valiokunnan jäsen, kansanedustaja Ilkka Kantola. KL 1.6.2018

Aikataulusta ja rahoituksesta kiikasta, kuten  on kerrottu, mutta myös EU:n ennakkokantaa perustuslakivaliokunta edellyttää. Se ei tule hetkessä ja tässäkin asiassa hallitus on ollut piittaamaton ja ylimielinen. Notifikaation tarve on ollut tiedossa, mutta sitä ei ole haluttu kysyä  siinä toivossa, että sieltä tulisi vaatimus kaikkien toimien yhtiöittämisestä, kuten yhdessä vaiheessa tarkoitus oli. Ja syypää olisi EU!

On sitten miten tahansa niin selvää on, että tämä on piittaamattomuutta ja ylimielisyyttä, joka on moraalisen selkärankansa menettäneen hallituksen hämäyspolitiikkaa:
Näytetään, että me teemme päätöksiä ja siihen muiden on mukauduttava  sisällöstä riippumatta.
TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!