Pelastakaa Lapset  politiikkaa

LapsellearvoaPELA20150322.JPG

Puolueisiin sitoutumaton Pelastakaa Lapset järjestö toimii. Vapaaehtosin voimin järjestön puitteissa tehdään arvoakasta työtä niin Naantalissa, Suomessa kuin koko maailmassa.

Järjestö tuottaa myös tutkittua tietoa päättäjien käyttöön. Lapsiperheiden köyhyyden ongelmalla on monet ihka elävien lasten kasvot ja kovat seuraukset. PELA:n Lapsen ääni raportti muistutti, että taloudellisella menestyksellä on kääntöpuolensa.
Lasten harrastukset maksavat. Sain yllätyksekseni kuulla, että taitoluistelun vuosikustannus on Naantalissa  5.000 euroa, se on jääkiekkoakain kalliimpaa.

Ja juuri niistä suosistuista harrastuksista  jäävät köyhyydestä kärsivien perheiden lapset osattomiksi; juuri niitä tarvittaisiin oikeudenmukaisuuden ja yhteiskunnan eheyden ja huomatkaa myös julkisen talouden ongelmien ratkaisemiseksi. 

Tätä ongelmaa ei voi ratkaista leikkaamalla tai säästämällä. Eikä tätä voi ratkaista pelkällä hyväntahtoisuudella. Tarvitaan yhteiskunnan panosta. Ja se ei tule tyhjästä; se tulee verotuloista.


TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!