Pari floppia

IMG8299.JPG

Reijo Paanasen ilmoitus, että MEP:in ja puoluesihteerin hommat hoituvat on pötypuhetta ja tyhmää kaikilta kannoilta katsottuna. Se on jonkin sorttinen ilmoitus siitä, että puolueen johdon ote on kirvonnut. Jörn Donner pystyi meppinä kirjoittamaan kirjan, mutta ei hän hoitanutkaan parlamentissa muuta kuin itseään ihan samalla tavalla kuin kaikkialla muuallakin hänen tapansa on ollut.
Näitä voi puhua täysin tietoisena siitä, että asetelma ei koske Reijo Paanasta.

Seppo Lehtisen ilmoitus Demokraatissa, että uusi Turku on saatava aikaan on vielä vanhan toistoa. Perustelu, että Turulla ei ole mitään hätää, pitää paikkansa. mutta se, että Turun seutu ei pärjää, on lapsellista pelottelua; Eikä se suuren ja mahtavan  solidaarisuutta. Sen paljastaa samaan haastattelun helmiin kuulunut verotusoikeuden siirtäminen työssäkäyntialueelle, joka puolestaan on lähisukulaine keskustan unalmalle maakuntavaaleista ja veroista.

Seppo Lehtien on kunnostautunut haastatteluissaan typeryyksiin ennekin.
Tuoreessa muistossa on hänen vertauksensa Naantalista Turun seudun Kauniaisena. Tuhannen saaren ja satojen teollisuustyöpaikkojen suomenkielisen 1443 perustetun Naantali vertaaminen Espoon sisällä olevaan sadasosan suuruiseen ruotsinkielisten nuoreen eliitti kaupunkiin osoittaa asiantuntemattomuutta, joka on yhdistynyt pahansuopaisuuteen.
Omalta siis Turun osalta hän on oikeassa siinä, että "päätöksenteko on pirstaloitunutta eikä rahojakaan käytetä oikein". Tarvitaan  Uusi Turku, asenteeltaan uusi!

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!