Panikoitumista

PuoluekannatusYle20160810.JPG

Galluppien kesäsato on suhteellisesti satunnaisinta.
Hyvä esimerkki on edellisessä HS:n mittauksessa arvioitiin persujen syöksyn taittuneen, kun taas nyt Ylen julkistamassa se syvenee vauhdilla.

Performanssitaiteilija Timo Soini gallupin murskaluvuista: "En antaudu, ei syytä panikointiin - henkinen kantti ratkaisee"

Tähän hätähuutoon tuli politiikan erikoistoimittajan kuittaus:

Tuoreessa "plokissaan" Soini vakuuttaa omilleen, ettei panikointiin ole mitään syytä. Silloin yleensä on jo paniikki päällä. Riikka Uosukainen 10.8.2016

Persujen puoluesihteeri esitti toiveen, että duunariäänestäjät palaavat!!
Eiköhän kysymys ole siitä, että menevät sinne, minne he SDP:stä lähtivät eli nukkuviin.
SDP:n hyötyy suoraan vain vähän, mutta välillisesti ja sitten seuraavissa vaaleissa kylläkin.

Antti Rinne uskoo kannatuskehityksen kääntyvän syksyllä. Hyvinkin mahdollista, kun kuuntelee budjetin tekijöiden puheita ensinnäkin siitä, että velka pitää ottaa entiseen malliin. Ja monenlaista muuta myrkkyä on tiedossa.
Miten SDP onnistuu omissa toimissaan, riippuu monesta seikasta,  erityisesti pj Antista.

Kirjailijapoliitikko Lasse Lehtinen  tiivisti: –

Hän (Antti Rinne) ei ole kovin vakuuttava esiintymisessään. Hän ei osaa artikuloida asioita, jotka ovat kuitenkin hänen päässään hyvässä järjestyksessä. Se ei tule sieltä (päästä) esiin niin kuin hän itsekin haluaisi.

Monesti olen kuullut Antti Rinteen puhuvan jakamattomasta ihmisarvosta. Se on käsite, mutta mitä se on? Se on jäänyt tyhjäksi.

Luin Sami Pihlströmin artikkelin Talouden ja moraalin vaikea suhde  missä hän  kirjoitti:

Ihmishenki ei taloudellisessa mielessä vertaudu mihinkään. Sillä ei ole vaihtoarvoa eikä hintaa. Kuten Immanuel Kant huomautti, ihmisellä ei ole taloudellista arvoa ("markkina-arvoa") vaan paljon perustavampi "arvokkuus", jokin sellainen, mitä voi kutsua ihmisarvoksi.
Antin pitäisi sanoa aina silloin tällöin ihmisarvo tarkoittaa arvokkuutta. Tai hänen pitäis muistuttaa viisamman sanoin:

Kyynikko tietää kaiken hinnan muttei minkään arvoa.


TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!