Paljon melua...

Raimo Vahtera on paasikiveläinen kartanlukija ja tosiasioiden tunnistaja. Hänen RS 5.1.2016 Paljon melua… kolumninsa paljasti yleisemminkin sen, että ihmiset ovat jo unohtaneet Naantali-Masku liitosesityksen, vaikka valtion määräämän operaation viime näytös on vielä edessä. Kuntaliitokset ovat kansalaisten silmissä ja korvissa menneen talven lumia. Mutta niin oli säädetty, että asiat pitää selvittää niin kuin Kataisen hallitus oli päättänyt. Vaikka aikaisemmat päällepäsmäriministerit ovat lentäneet jo Brysseliin, oppositioon tai puhemieskorokkeelle, on naantalilaisen ollut pakko toimia heidän säädöstensä mukaisesti.

Selvitysmiesten ja konsulttien raportit ovat saatettu kaikkien tietoon. Niihin kannattaa tutustua. Ja vaikka ei haluasikaan sitä vaivaa nähdä, olisi kaikesta huolimatta tärkeää, että asukkaat niin Naantalissa kuin Maskussakin vaivautuisivat lausumaan mielipiteensä selvitysmiesten ehdotuksesta.
Raimo Vahtera kirjoituksellaan näytti esimerkkiä minkälaisia näkökohtia voi aiheesta esiin tuoda. Ja puolestaan ne joiden mielestä asiassa ihan toiseen suuntaan meneviä tekijöitä, voisivat tuoda julki käsityksensä.
Kun tammikuun loppuun mennessä mielipiteet on ilmaistu, ja kun niihin on perehdytty, on sitten politiikkojen tehtävänä päättäminen. Se tapahtuu lopullisesti karkauspäivänä vuonna 2016. 

Mutta jos paljosta melusta puhutaan, niin sitä Rami on aikaan saanut tullin puistosta ainakin riittävästi. Voi jopa olla niin, että hänen kirjoituksillaan on ollut vaikutusta veteraanivalittajiin, jotka eivät ymmärrä sitä mitä Raimo Vahtera opettaa: Kunnissa päättävät poliitikot eivät…

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!