Palautetta ihan esimerkiksi

Sivuille on tullut palautetta.

  • : Olen lähettänyt tänään sähköposti Vienosen koskien koulultk:n päätöstä lopettaa koulu- kyydit välillä Voimatie - Kuparivuoren koulu. Muutama vuosi sitten Sohlmanit taistelivat asiasta, Itse tiedät kuinka vilkasta on aamun satama liikenne on. Kyllä siellä pienet koululaiset ovat turvattomia. Löytäkää nyt niitä säästöjä jostain muualta. Yksikin tapaturma tai uhri on liikaa, Terveisin Eva

  • :. Kysyisin onko Sinulla mitään mahdollisuutta vaikuttaa Unikeon ympäristön siivoukseen? Eikö Skanskaa voisi velvoittaa siihen. Olen ollut yhteydessä Naantalin matkailuun, väittävät ettei heidän pyynnöstään tapahdu mitään. En ajattele vain turisteja vaan se on yleinen ihmettelyn aihe kun keskustelee kenen kanssa hyvänsä. Sinuun on voinut aina luottaa. Kesäterveisin Eva.

Periaatteessa meillä on sellainen lähtökohta, että lautakunnat päättävät asioista ja meidänkin kanta muodostuu lautakunnan jäsenten mukaiseksi. Nämä palautteet otetaan esille kaupunginhallitusryhmässä ja viimeistään sitten raha-asiat ovat budjettikysymyksiä. Kiinteistöjen siisteys taas kuuluu rakennusvalvonnalle.

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!