Osallistumaan

JC3A4rjestC3B6pC3A4ivilleJyvC3A4skylC3A4C3A4n20170811.JPG

Viimeinen kuulutus järjestöpäiville!
SDP:n Järjestöpäivät 2.–3.9. Jyväskylässä – ilmoittautuminen on nyt auki!

Tule käynnistämään toimintasyksy 2017 SDP:n järjestöpäiville Jyväskylään! Luvassa on viikonloppu täynnä mielenkiintoista ohjelmaa, innostavia puheenvuoroja ja hyödyllisiä työpajoja. Järjestöpäiviltä et taatusti lähde kotiin tyhjin käsin!

HUOM! Ilmoittautuminen tapahtumaan päättyy maanantaina 14.8

Viikonlopun ohjelma koostuu neljästä eri teemakokonaisuudesta, joista jokainen osallistuja voi valita mieleisensä työpajat. Vietätkö lauantain viestinnän ja kampanjoinnin maailmassa ja vaihdat sunnuntaiksi kuntapolitiikan saloihin? Päätös on sinun!

Nyt on luvassa taatusti jotain uutta. Tule kuulemaan innostavat, herättelevät ja mielenkiintoiset puheenvuorot mm. yli-innovaatioaktivisti Anssi Tuulenmäeltä, Varustelekan toimitusjohtaja Valtteri Lindholmilta, Ompeluseuran toiselta perustajalta, YKAn palvelujohtaja Maria Teikarilta, SDP:n varapuheenjohtaja, kansanedustaja Sanna Marinilta ja Vantaan kaupunginjohtaja Kari Nenoselta.

Huom! V-S piiri järjestää järjestöpäiville yhteiskuljetuksen, jos kysyntää on riittävästi. Ilmoita Talvikille mahdollisimman pian, jos olet kiinnostunut yhteiskuljetuksesta.

NTY tarjoaa mahdollisuuden aktiivijäenilleen osallistua site, että korvaamme kustannukset!
Ota pikaisesti yhteyttä mikko.ronnholm (at)yhvs.fi

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!