Onnenpotkuja Nooralle

NooraMaja20130601.jpg

Noora Maja valmistui ylioppilaaksi kelpo arvosanoilla. Musiikkilainoitteinen Puolalan lukio oli oikea valinta musiikista erityisesti kanteleen soitosta innostuneelle Nooralle.
Sen lisäksi, kuten muistamme -- hän oli hyvin aktiivinen ehdokas syksyn kunnallisvaaleissa ja on sen jälkeen vetänyt yhdistyksemme nuorten toimintaa.

Olen saanut lukea hänen kannanottojaan ja jotenkin niissä on  ollut sisäänrakennettuna sosialidemokratian olemusta niin paljon, että melkein luulisi aatteen kulkevan geeniperintönä. Tietenkin vaikutusta on kodilla, mutta se on sittenkin ihan oma juttu. Voisiko musiikkiharrastuksesta yhteen soittamisella, lemmikkikorien kanssa touhuamisesta ja avoimesta mielestä kasvaa yhteiskunnallinen tietoisuus? Ja kaiken kukkuraksi tekemisen meininki, josta Nooran tunnetaan, on hieno yhdistelmä: Ajatusta ja tekoja.
Hieno suoritus Noora ja kyllä tässä melkein helpotuksen huokaus kävi, kun sai kuulla, ettei yhteiskunnallinen aktiivisuus ole suinkaan ollut esteenä pärjäämiselle. Onnittelemme.

Lukioista

Naantalin lukio sijoittui eri vertailuissa kutakuinkin samoille vähän päälle sadan sijoille eli parhaaseen kolmannekseen. HS:n suoraan arvosanojen perusteella tai sitten STT:n lähtötaso huomioon ottaen sijaluku oli sama. Onnittelumme koululle siitä. Naantalin lukio on paikkansa ansainnut.


TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!