Onneksi on paikallispankkeja

NordeaNaantalinkonttoriA20160929.jpg

Turun sanomien uutinen yllätti ja kirvoitti. Sivuillemme tuli seuraava palaute Juha Partaselta:

Hei, Raisiolaisena kai kehtaa kommentoida Naantalin asioitakin. Olisiko entisaikaan ollut tapana julkisesti poliitikkojen puolustusmielessä kommentoida mm. Nordean konttoreiden lakkauttamisia, esim. juuri Naantalistakin. Mikä muu tietokoneettomalle väelle on järkytys kuin lähipalveluiden katoaminen ja menkää kaikki Turkuun jonottamaan? Vai onko niin että nykyajattelussa jokaiselta edellytetään 1)oman henkilöauton käyttöä ja 2) tietotekniikan hallintaa. Monissa työpaikoissa edellytetään oman auton käyttöä, (joskus tietty pakostakin), mutta työmarkkinatuella olevilla ei rahaa taida löytyä. Maskussahan mm. bussiliikenne on edelleen näivettynyt kun uusi tie tuli. Mitkä olisivat näitä "pienen ihmisen" asioita joita vasemmiston pitäisi nykyään puolustaa? Hoitaako markkinatalous asiat "parhain päin" ja heikot sortuu.

Kiitos vaan Juhalle ajankohtaisesta ja osuvasta kommentista. Markkinatalous on hyvä renki, mutta huono isäntä, on vanha ja nykyisin liiankin hyvin paikkaansa pitävä ilmaisu.
Vähäisempikin tekijä voi markkinataloudessa vaikuttaa vaihtamalla pankkia. Sitä kai Nordean Nalle toivoo. Naantalissa on 100 metrin etäisyydellä  Säästö- ja Osuuspankki. Palvelua niistä vielä saa eli sinne vaan kaikki nekin, jotka vielä ovat uskoneet Nordeaan.
Eli töpinäksi!TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!