Onko tämä nyt tässä

Puoluekannatushs20130327.JPG

Hallitus kipuilee, eikä syyttä. Tätä palstaa lukeneet eivät ole varmaankaan yllättyneitä, että osinkoverotusuudistus sai tunteita liikkeelle. Hesarissa uutisoitiin:

  • Rii­ta re­pii hal­li­tus­ta. Ko­koo­mus neu­voi Ar­hin­mä­keä pi­tä­mään suun­sa kiin­ni, Ur­pi­lai­nen ni­mit­ti rii­taa "her­ro­jen de­ba­toin­nik­si". Työ­väen­liik­keen ri­vit seu­ra­si­vat esi­tys­tä tyr­mis­ty­nei­nä.

Aamutelkkarissa Jyrki Katainen yrittää rauhoitella, mutta pitää sovitusta kiinni. 
Kummasta mahtaa olla kysymys: Huonosta valmistelusta vai ymmärryksen puutteesta.
en usko, että tahallaan tällaisia päätöksiä vasemmistolaiset tekisivät, joten pakko on todeta, että rahkeet eivät ole riittäneet. Politiikassa ei riitä vahva tahto ja lämmin sydän. Aina välillä tarvitaan myös yläpäätä.
Kysymyksessä on periaatteellinen ja myös taloudellinen linjakysymys ja tähän ei liity työllisyysaspektia, väittävät sanaselittäjät , mitä tahansa; yksinkertaisesti rikkaita suositaan.

Kun tähän lisätään sote-sotkut ja kun nyt seuraa kuntarakenne ideoita Uudeltamaalta, alan olla aika kypsä ymmärtämään tätä hallitusta. Henna Virkkunen on valmis kehumaan esitystä, joka on vastaan hallituksen työssäkäyntialueajatusta. Tämä osoittaa, että mistään asiasisällöstä ei ole olutkaan kysymys. Kunhan kohelletaan ja sotketaan.


Henkilökohtaisesti tunnen vielä eritystuskaa siitä, että Suomen linja on itsekkään epäsolidaarinen EU-kysymyksissä.
Jyrki Kataisen mitäänsanomaton keskilinjanpuhe oli selvää antautumista perussuomalaisille ja keskustalla. Siinä paistoi selvästi ajatus tulevasta porvariyhteistyöstä.

Kun gallupitkaan eivät lupaa mitään hyvää olisi ehkä aihetta ruveta miettimään politiikkaa pidemmällä tähtäimellä. Päätöksentekokyky ei riitä linjaksi. Sisällölläkin on väliä.

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!