Olkaa hyvät, tehkää hyvää

HyvC3A4ntekevC3A4isyyshuutokauppa20160930.jpg

Hyväntekeväisyyshuutokauppa huomenna Forsportissa oheisen kutsun mukaisesti

Tapahtuman tarkemmat tiedot löytyvät täältä: www.facebook.com/hyvahuuto

Ideana on kerätä rahaa naantalilaisten lasten ja nuorten liikuntaharrastusten mahdollistamiseen. Kausimaksut ovat osittain kasvaneet niin isoiksi, ettei kaikilla ole sen vuoksi mahdollista harrastaa tai ainakin jotkin turnausmatkat voivat jäädä väliin kustannusten vuoksi. Lisäksi paljon kaivattua matalan kynnyksen harrastetoimintaa on tarjolla tosi vähän. Näihin asioihin on haluttu seurojen kanssa kiinnittää huomiota ja rahallisia resursseja hankkimalla myös tehdään konkreettisiä tekoja asian eteen. Eli siksi tapahtuma on pistetty pystyyn. Puuhamiehenä on Toni Forsblom.

Näin kirjoittaa Ville Vuorio, joka avustaa Tonia. Hän kertoo lisäksi:

Huutokaupassa on huudettavana tosi paljon laatutavaraa: 4000 euron Tunturi-juoksumatto, polkupyöriä, liikuntavälineitä, lahjakortteja, mailoja ja pelipaitoja nimmareilla, grilli, autokatos, sisustusvalaisin, nojatuoli, radio-ohjattava auto, Xbox, vaatteita, lippiksiä, Peetu, 2 kpl keihästä Teemu Ruuskasen nimmarilla, Huawei padi, kalastusmatka, säbämailoja, mopokorttikurssi, Peetu Piiroisen lumilauta..... (tässä oli ehkä 1/4 osa tavarasta mainittuna, eli sitä on PALJON) Kaikki tavara uutta, paitsi tietty urheilijoiden nimmareilla varustetut pelipaidat ja mailat yms.

Kokoomustaustaiset  yrittäjä-valtuutetut ovat hyvällä asialla. Harrastamisen kalleus on suuri epätasa-arvotekijä ja on hyvä asia, että ne joilla on mahdollisuus olla apuna tässä, toimivat. Tämä antaa toivoa paremmasta Naantalista. 

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!