Nuorten puolesta: SDP torilla lauantaina klo 10-13

2Nuorisotakuu+.JPG

Ennen eduskuntavaaleja Sdp esitti, että nuorten yhteiskuntatakuu toteutetaan. Nykyinen hallitus otti sen ohjelmaansa ja nyt on ensi vuonna edellytykset edetä asiassa käytännön tasolla. Asia on äärimmäisen tärkeä nuorten syrjäytymisen ehkäisemiseksi. Tämä on myös parhaita keinoja pidemmällä aikavälillä vähentää kuntien kustannuksia.  Aiheesta puhuvat niin presidentti kuin toriparlamentit vaaleihin valmistautuvista ehdokkaita unohtamatta. Kun aihe hyvin alustettu, on aihetta siirtyä tekoihin:
Sosialidemokraatit haluavat, että laaditaan konkreettinen suunnitelma siitä, miten koulutus – tai työpaikkaa vailla olevat nuoret saadaan työelämään ja opiskelemaan.

Tuloksellisen toiminnan varmistamiseksi sosialidemokraatit esittävät, että Naantaliin perustettaisiin Nuorten yhteiskuntatakuun toteuttamiseksi työryhmä.

Työryhmään tulee kutsua kaikki asiaan vaikuttavat tahot kuten nuoret itse, koulut, paikallinen elinkeinoelämän ja yrittäjien edustajat, työvoimaviranomaiset paikalliset työmarkkinajärjestöjen sekä kolmannen sektorin edustajat

Sosialidemokraatit pyrkivät saamaan aloitteelle mahdollisimman laajaa kannatusta ja toivomme,  että muut poliittiset ryhmät Naantalissa antaisivat esitykselle tukea.

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!