NTY:n ehdokkaiksi Sanna Marin ja Ilkka Kantola

AnttonTiiliholvissa20170611.jpg

Puoluesihteeri Antton Rönnholm  poikkesi Tiiliholviin matkallaan Kultarannan keskusteluihin. Hän puhui ja  kuunteli paikallisen väen mietteitä.

Ajankohtaiset Perusuomalaisten asiat nousivat esille: Mitä nyt ?

Nykyisin kaikki  näkyy kaikille  eikä päättäjillä enää ole kerrottavana mitään salattua tietoa. Jotain järjestelyjä odotetaan, mutta taisipa väen näkemykseksi tulla, että uusien vaalien todennäköisyys on pieni. Viime kädessä apu taitaa tulla tavanomaiselta suunnalta; hinkua tuntuu olevan niin RKP:ssä kuin Kriitillisissäkin.
TP Niinistökään ei sotukuja juhlavuoteen haluaisi.

Oman presidenttiehdokkaan etsintä on käynnissä ja toivomus olisi saada monia ehdokkaita.

Kenttäväki ei hyvällä katsonut käytyä presidenttiehdokkuuden kuuropiilo- ja kieltäytymistä peliä. Puoluesihteeri ei vastannut juuta eikä jaata, kun väitettiin, että Hesari pääkirjoituksessa pidettiin tapahtuneita kostona Antti Rinteelle tarkoittaen, että nyt  pelataankin siis puheenjohtajapeliä.
Anttonin käsitys oli, että "Kyllä tämä tästä", kunhan vain pysytään selkeillä linjoilla ja kunhan muistetaan puolueenkin etu omien intressien rinnalla tai  mieluummin edellä.
Puolueella ei nyt gallupeissa mene hyvin, mutta vähän taustoja avattaessa huomataan, että kannatusta tulee kaikilta alueilta ja kaikista sosioekonomisista ryhmistä. Myöskin sosialidemokraattisilla arvoilla vapaudella, tasa-arvolla ja solidaarisuudella on kannatusta. Yhteisen ymmärryksen löytäminen on saatava toimimaan.

NTY ehdottaa Sanna Marinia ja Ilkka Kantolaa presidenttiehdokkaiksi

Puoluesihteerin alustuksen jälkeen NTY:n johtokunta kokoontui ja teki ehdotuksen kahdesta ehdokkaasta:
Sanna Marin vieraili keväällä Naantalissa tehden hyvän vaikutuksen. Hän on muillakin otteillaan osoittanut osaamista ja innostavuutta, joten hänen avulla saadaan uutta asiaa ja ilmettä.
Ilkka Kantola tunnetaan myös hyvin ja tiedetään hänen opillisen sivistyksen lisäksi olevan varma, inhimillinen ja monipuolinen tekijä.

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!