NTY syyskokous 13.11.2016 klo 18.00 Tiiliholvissa

KuntavaalipC3A4ivC3A42012.jpg

Sosialidemokraattisen Naantalin kuntapolitiikan ylin päättävä kokous on siis sunnuntaina 13.11.2016 klo 18.00 Tiiliholvissa.

Kokouksessa valitaan puheenjohtajat ja johtokunta ja käsitellään tulevan vuoden toimintasuunnitelma.

Tulevan vuoden 2017 toiminnan  painopiste on huhtikuun kuntavaaleissa, joiden ehdokasasettelu on käynnistynyt.

Yksilöllisestä vaalijärjestelmästämme johtuen vaaleissa henkilöt nousevat helposti näkyvimpään rooliin. Äänestäjä valitsevat ehdokkaana olevan henkilön, mutta ennen muuta valinta kohdistuu ehdokkaan edustamaan puolueeseen.
Sosialidemokraatit haluavat hyvissä ajoin ennen huhtikuun vaaleja päättää vaaliohjelman muodossa tulevan vaalikauden tavoitteista. Näin olemme toimineet menneissä vuoden 2012 vaaleissa ja näin on tarkoituksemme toimia tälläkin kerralla.

Vaaliohjelman valmistelu alkaa syyskokouksessa ja sitä silmällä pitäen muistin virkistämiseksi on kirjoituksia palstalla vuoden 2012 vaaliohjelmamme, jossa oli jatkuvuutta edellisiin vaaleihin.

Tätä perinnettä tulemme jatkamaan ja lähetämme tässä viestin asiastamme kiinnostuneille, mutta erityisesti jäsenistöllemme, toivomuksella, että saisimme palautetta menneestä ja uusia ideoita tulevaisuutta varten.

Ohjelmaa voi kommentoida kirjoituksia-palstalla tai näiden sivujen linkin kautta  tai kirjoittamalla Mikko Rönnholmin sähköpostiin tai soittamalla numeroon 0504524699.

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!