NTY stipendit saivat Minna Laine ja Mika Vainio

Vg+juhlavuosi+20121117.jpg

VG juhlavuosi huipentui jäähallitapahtumaan, jossa nuorisolla oli kilpailuhenkinen kisailu. Tuomariston muodosti Heini Hagsberg ja Jussi Sipponen ja hyvinhän se meni, vaikka vähän venyi.

NTY:n stipendit jaettiin lahjoittajan toiveiden mukaisesti kahdelle vapaaehtoistyössä ansioituneille. VG:n hallitus valitsi ja perusteli esitystään seuraavasti:

Minna Laine on ringetteihminen henkeen ja vereen. Oman aktiivisen peliuran jälkeen hän on ollut monessa mukana. Tällä hetkellä tehopakkaus toimii nuorisopäällikkönä, äffien valmentajana sekä powerteamin emona. (Powerteam on ringettenuorista koottu ryhmä, joka suunnittelee ja toteuttaa ringetteväelle erilaista ohjelmaa, mm. keväiset kauden päättäjäiset ja aloittelevien pelaajien kesäleirin.)

 

Mika Vainio on tehnyt pitkän uran jalkapallon parissa. Hän on pelannut edustusjoukkueessa, toiminut mukana jalkapallojaostossa ja VG:n hallituksessa. Hän on valmentanut nykyistä joukkuettaan pikkujunnuista aina A-junnuihin asti.

Onnittelemme stipendin saaneita  ja toivotamme heille ja heidän kaltaisilleen voimia ja innostusta tärkeässä nuorisotyössä.

Iän myötä näyttä kilot putoavan ja se on hyvä asia. Eli valtuuston vastustajan eli 100-kiloisten joukko oli laiheliineista eli  VG-aktiiviesta koottu joukkue, joka urheilullisesti  voitti vieraskorean valtuuston.
Tilaisuus oli sikäli onnistunut, ettei kukaan loukkaantunut – fyysisesti. Päinvastoin hyvää mieltä levitettiin ja niin luulen, että mukana olleet päättäjät tulivat vakuuttuneeksi, että satsaukset toimintaedellytyksiin kannattaa silloin, kun toiminta on hyvin organisoitua.

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!