Naantalin lauantai aamusta illan hämärtämiseen

hamarrysJL20160910.jpg

Naantalin aurinko oli läsnä syyskuun 10 päivänä 2016


Kaikki muu paitsi purjehtiminen on turhaa – ajatus viehättää, vaikkei itse kokemusta juurikaan allta ole. Sen verran kuitenkin, että kannattaa purjehtimisen vapauden puolesta puolustaa vapaita vesiä ja rantoja.
Kuva on Lammasluodon puolesta.

Iltapäivällä klo 14 pysäyttää hävittäjän jyly . Kone lähestyy Naantalin kirkkoa kaartaa ja nousee korkeuksiin. Se oli harvinainen huomionosoitus edesmenneelle kollegalle Kauko Ahdille, jonka viimeinen matka oli alkanut Naantalin kirkossa


Paavon polku on Naantlin kapein katu ja sen voisi opetella Naantalin viestintäjohtokin, ettei tarvitse julkisuuteen veikkailla ja muilta kysellä.

Naantalin matkailun toimiston edessä on pyöriä, muttei niille parkkia. senkin vois joku hoitaa kuntoon tässä ja myös tullissa.

Kun hämärtää tilaisuus - täällä kerralla aiheena Luomakunnan kunnia, on ottanut paikkansa hienona Naantalin kulttuurin esittelynä ja kesän ja syksyn sauman tiivistäjänä.
Elämä jatkuu ja Naantali siirtyy normaaliin päiväjärjestykseen kesää kiireen ja hälinän jälkeen on hiljaisempaa, mutta ei mitättömämpää. Sisältö on toisenlainen: Harrastajien aktiivisuus on nousussa ja yleisöllekin on tarjontaa  monessa muodossa, kun sen vaan huomaa.


Ohjelmassa oli uusia soitannollisia tuttavuuksia orkesteria ja soolokitara. Kuorojen ohjelmistossa oli naantalilaisia säveltäjiä Nummelinin, Wuoriston kautta Aholaan. Ja ohjelma oli mietitty. Luomakuntaa muistettiin hienovaraisen arvokkaasti ja lopuksi ikiaikojen vesper soi vahvasti. Voi jospa oisitte saaneet olla mukana.

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!