Naantalilaiset osaavat ja pärjäävät

HveneetjaKaiSaksiJahenrikBergfors20150830.jpg

H- veneet kisailivat elokuun viimeisen sunnuntaina Naantalin aukolla. Runsaan parinkymmenen purjeen kulku hivelee silmää. Tyylikästä, ilmavaa, äänetöntä ja yhteistyötaitoa vaativaa kilpailua. Tällaisen kokonaisuuden näkeminen on aina juhlahetki. Tästä Naantalin on pidettävä kiinni.

Kisan johtoa ja valvontaa olivat hoitamassa taas tänä vuonna hai-veneiden mestaruuden vieneet Kai Saksi seitsemännen kerran ja miehistössä Henrik Bergfors ja kuvasta puuttujava Saksin Hati. Naantalia pidetään näillä tempuilla hienosti esillä. Onnittelut siitä ikinuorille ”pojille”!

Saksin Kaitsu on päässyt tänä vuonna hiihtämään kilpaa 70-vuotiaiden sarjassa ja tulokset ovat mahtavat kaksi kultaa, kaksi hopeaa ja yksi pronssi veteraanien mestaruuskisoissa. Saavutus pakottaa Kaitsun harjoittelemaan Lapissa, mutta Teljentien poika hän on ja kunnian me omimme Naantaliin.

Naantalilla on ollut menestystä paralympialaisissa ja myös yleisurheilussa on nähty ihmeitä. Vuorisolan Olan ennätykset rapisevat.Alla otos Yleisurheilu.fi sivuilta. Onnittelemme Markus Teijulaa ja pidämme peukkuja!
TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!