Naantali taipui Rasekolle eikä välitä paraatirannan ilmeestä

Naantalin kaupunginhallitus tyytyi Rasekon ehdotukseen, että Naantalin nykyinen keskiasteen ammatillinen koulutus lopetetaan ja tilalle tulee aikuiskoulutusta. Emäntäkoulusta alkanut yli 60 vuoden perinne loppuu.
Sosialidemokraateille tämä on pettymys ja siksi sd-ryhmä ehdottikin, että olisi ryhdikkäästi pidetty kiinni nykykoulutuksesta ja jatkettu muilla keinoilla Rasekon sopeuttamista. Aika näyttää mistä tästä seuraa ja miksi tähän on tultu. Kauhulla ajattelemme onko tämä alkusoitto lukion rakennejärjestelylle, vai oliko tämä vain kylmää ammatillisen koulutuksen aliarvostusta.

Naantalin veneyrittäjät saavat hallinsa eikä kaupunki halua varata oikeutta edes lausua suunnitelmista, vaikka teollisuusalueillakin on vaadittu jopa valmiita kuvia. Paikka, johon halliravintola tulee on Naantalin arvokkaimpia. Naantali kannatta ylläpitää tyyliä ja huolehtia ympäristöstään. Se on myös yrittäjien edun mukaista. Joskus on suojeltava epäonnistumisilta myös niitä, joilla sattuu olemaan rahaa tyhmyyksiin.Asia tulee vielä valtuustoon, joten lopullista niittiä ei ole vielä lyöty, vaikka pahalta näyttää. 


TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!