Naantali muistaa

RC3B6nnholmArmasymRS19770220.jpg

  Naantalin kaupungin mukavana tapana on vuosittain muistaa kaupungin henkilökuntaa ja luottamushenkilöitä. Tilaisuudessa on musiikkia, puhetta ja kunnia- ja ansiomerkkien ja muistamisten jakoa sekä lyhyt cocktail-tilaisuus. Palkittavat on kutusuttu puolisoineen.

Tilaisuus on antoisa myös siksi, että sen yhteydessä  palkittuja ja heidän amattejaan seuratessa saa  yhden läpileikauksen  kaupungin toiminnoista.

Tasavallan Presidentin myöntämät kunniamerkit on arvokas lisä Kuntaliiton ansiomerkkeihin. Raimo Äijälän suunnitelmat Naantali mitalit ovat hieno paikallinen lisä.

Markku Tuunan onnittelupuhe on lämminhenkinen mutta asiallinen ja Tiina Rinne-Kylänpään kiitospuhe oli innostavan iloinen. Jouni Mutasen ja Riitta Luotion toimesta varsinainen palkitseminen sujui jouhevasti ja pieni alkujännitys muuttui nopeasti hyväntuuliseksi yhdessä oloksi.

Toivottavasti Naantali jatkaa näitä traditioita huolimatta siitä, että aika ajoin nykyaikaiset tehokkuusvaatimukset pitävät näitä turhina.

Naantalin nykyisen muistamistradition yhtenä alkuna voidaan pitää oheisen kuvan mukaista tapahtumaa vuodelta 1977.TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!