Moshulu -Unikeko kortteli on saanut lainvoimaisen kaavan

Joukko naantalilaisia eli Pekka Sivula, Mikko Mattila, Tauno Viljanen ja Kari Rahja tekivät runsas vuosi sitten valituksen nk. Unikeon korttelin kaavasta. Ensin Turun Hallinto-oikeus ja nyt myös Korkein Hallinto-oikeus ovat hylänneet valituksen, joten toiveita on olemassa, ETTÄ RAKENTAMINEN PÄÄSEE KÄYNTIIN EHKÄPÄ VIELÄ TÄMÄN KEVÄÄN AIKANA.

Pelkästään sadan asukkaan vero ja valtionosuusmenetykset kaupungille ovat tästä viivästyksestä 0,5 miljoonan euron luokkaa. Laaja valitusoikeus on oikeusturvakysymys ja sitä emme halua rajoittaa, mutta ei ole liikaa pyydetty, että valittajat käyttäisivät harkintaa ja miettisivät asioita monipuolisemmin ja antaisivat jotain arvoa kunnalliselle demokratialle, joka on kaavasta asianmukaisesti päättänyt  PITKÄN JA MONIPUOLISEN VALMISTELUN JÄLKEEN.

Ongelmallinen käytöstä poistettu hotellirakennus poistuu ja tilalle saadaan kaivattuja asuntoja.
Toivotaan, että tämä päätös ja arkkitehtikilpailun tulos ovat uuden ajan alun merkki: Naantali haluaa kasvua ja asukkaita ja hylkää kaikkea mahdollista kritiikkiä mielistelevän politiikan. Yleinen, yhteiskunnan kokonaisetu on nostettava uudelleen arvoon.

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!