Mopo harjassa

TSEharjakaiset20160422.jpg

Naantalin MOPO on harjassa.

260 miljoonan hanke on aikataulussa ja kustannukset kurissa sanoo tyytyväinen ja vaatimaton toimitusjohtaja, energialaitos spesialisti Tapani Bastman.

Uusia allianssi muotoinen tekijäporukka kehuu henkeä ja sitä,

että tuottavuuden nousuun on löydetty resepti, kun ei tehdä kaikkea aina samalla tavalla., tähän malliin kertoi,

liiketoimintaryhmän johtaja Einsteinia mukaillen Jouni Forsman, POLTE-allianssista.

Paikalla on nyt 170 työntekijää ja ensi syksynä 600 parhaimmillaan. Melkoinen savotta näinä aikoina Suomen suurin valmistuva voimalaitos


Energianeuvos Risto Vaittinen, joka on ollut hankeen eri vaiheissa ratkaisevassa roolissa, kertoi miten tähän on tultu ja senkin,

että Orikedolla ei ole lupaviranomaisten kielteisen kannan vuoksi ole jätteenpolttolaitosta, josta hyvästä alue on menettänyt 30—40 miljoonaa rahaa.
Vaatimattomuus on nuorison kaunistus, sillä enemmänkin on paikallisesti tyhmyydestä haitta ollut. Miksi Suomi ei nouse, kysytään ja syytetään palkkoja ja ties mitä, mutta kyllä ihan tyhmyydellä ja byrokratiallakin on osansa.

Turku on mukana hankkeessa lisätäkseen vuoteen 2020 mennessä uusiutuvan energian osuutta yli 50 prosentin.

Ja sanotaan nyt tähän väliin, että oli se onni, että hullummat ja kiivaimmat turkulaiset maakaasuintoilijat eivät saaneet ällejään läpi.
Riston seuraaja on valintavaiheessa, mutta siitä asiasta energianeuvos ei sanonut tietävänsä enempää, kuin, että kyllä valinnan varaa on.

Mentalisti Pete Poskiparta löi ällikällä; sellaista numeroleikkiä ei sähköinsinööritkään osanneet. Papusoppa ja kahvit ja ulos mentäessä taskumatti, 10 cl Jallua ja juhlat olivat ohi, mutta hommat kiihtyvät.
Monta perspektiiviä, kuten kuvista näkeeTUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!