Mitä yhteistä on Erkki Liikasella ja Naantalin torilla?

Tori+20121020.jpg

Aktiivisuutta oli tänään samaan aikaan lauantaiaamussa televisiossa  ja Naantalin torilla. Samat kysymyksen aiheet. Miten selvitään ja kaunako kestää tämä nykyinen ahdinko. Liikanen vastauksia tässä :

- Tarvitaan sijoittajavastuuta. Emme voi elää enää maailmassa, jossa pankkien voitot ovat yksityisiä ja tappiot jäävät veronmaksajille. Liikasen mukaan tappiot ja voitot on jaettava samojen toimijoiden kesken. Hän kannattaa yhteistä vastuunkantoa.

Erkki Liikanen toteaa, että Suomessa nykyinen talouskriisi ei tunnu veronmaksajien kukkarossa. Hän muistuttaa valtioiden omasta vastuusta.

- Tämän kriisin yksi opetus on se, että julkinen talous kannattaa pitää hyvässä kunnossa. Jos näin ei ole, ollaan heti ahtaalla pienenkin vastoinkäymisen sattuessa. Ja nyt meillä on ollut suuri vastoinkäyminen.
Yle 20.10.2012


Näitä samoja murheita pohdimme Naantalin osalta ja toteamme,, että hyvässä kunnossa on talous pidettävä eikä velaksi voi rajattomasti elää., Vastuuta on kannetta ja uskallettava sanoa, että kaikki hyvä maksaa ja maksajia olemme me veronmaksajat.

Ihmisten kanssa on mukava olla tekemisissä ja sitä yhdessä oloa on hienoa seurata. Rasvarisentit ja puristusvoimat ja hämähäkit poskissa ja vohvelia piristykseksi tekee vallityöstä piristävää..

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!