Mitä suurempi päätös, sitä huonompi valmistelu

Aamutelkkarissa Erkki Tuomioja oli  hyvä. Hän on parempi kuin ay-Anttimme.

Hallitus on 100 prosenttisesti työnantajien puolella, muistutti Eki. Sipilän malli lähtee aina siitä, että pitää hyväksyä Sipilän sanelemat ennakkoehdot.

Annikka Saarikko yritti selittää ja syyllistää.

Hintakilpailukyvyllä on rajallinen vaikutus, vastasi Eki ja sanoi hyväksyvänsä, että jostakin pitää tinkiä, mutta kysymys on siitä, miten se voidaan tuntea oikeudenmukaisesti.

Varsinaisen viisauden - itsekin mukana pitkään olleena - Eki lausui:

Mitä isompi asia sitä heikoimmin perustein päätöksiä tehdään. Tämä vika on nyt ja se on ollut edellisten hallitusten heikkoutena

Ps. Kuten aikaisemmin olen esittänyt, niin esimerkiksi arkipyhien siirtäminen lauantaiksi olisi ollut viisasta ja hyödyllistä ja se olisi osoittanut rohkeutta.
Loma-asioissa voisi ajatella joustavuutta ehkäpä julkisella puolella voisi löytyä ymmärrystä ajattelulle, että tehdään työtä silloin kun sitä on.
Sairauspäiväkarenssit ovat vähän eri asia riippuen työpaikasta, tyhmää on tartuttaminen. Toisaalta vastuutakin pitää painottaa ja Ruotsista on hyviä kokemuksia.
Vuorotyöläisten asian heikentäminen on ajattelematonta. Ja eikö olekin kummallista, että Sipilän hallitus, joka ei uskalla siirtää arkipyhiä arvelisin vanhakantaisin uskonnollisin perustein,  haluaa suosia lepopäivänä työn tekemistä.
Kuten tiedämme niin juuri tällaisista kysymyksistä pitäisi neuvotella asioita tuntevien osapuolten kesken eikä niiden, jotka asioita eivät tunne, pitäisi sanella.

Mielenilmaisun kärkeen ei olisi pitänyt pistää AKT:tä. Se on taktisesti tyhmää.
Oikein on että Sari Sairaanhoitajat puhuvat. Toivottavasti, joku vielä muistaa menneitä. Nyt kylmän rauhallisesti syyllisyyttään peitelläkseen Kokoomus yrittää kurittaa niitä, joilta se viekkaudella ja vääryydellä vielä kansantaloudelle tuhoa tuottaen osti Kataiselle vaalivoiton.


TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!