Milloin maa on jäässä, milloin on kärsä kipeä, kuten kuuluisalla sialla.

AsuntomessujenalkusysC3A4ysTS2016syyskuu20170405.JPG

Naantali on jo kerran töpännyt asuntomessujen kanssa kaatamalla Porhonkallion loma-asuntomessuesityksen liialliseen kiireeseen vetoamalla ja nyt näyttää käyvän samalla tavalla varsinaisille asuntomessuille.

Asuntomessuasia ei ehdi tälle valtuustolla: Kallista on ja selvityksiä puuttuu. Jarrupolkimella seisovat Naantalin päättäjät käyttävät taas kerran halpahintaista temppuja estääkseen hankkeen etenemistä vitkuttelemalla esilaisin verukkein. Naantalissa ”selvitetään ja mietitään” fataaliin samoin seurauksin kuin juristit ryyppäävät sinne, eli myöhästytään junasta.

Valmistelijalla ja päättäjällä on tietenkin oikeus toimia parhaaksi katsomallaan tavalla, mutta se on falskia, että johdetaan aikaansaamatonta Naantalin kaupunginhallituksen suunnittelujaostoa  ja samaan aikaan luodaan kuvaan mielipidesivukirjoituksilla asuntomessujen aktiivisesta ajamisesta.

Ps. Syyskuussa Turun Sanomien uutisesta on kohta kulunut maagiset yhdeksän kuukautta ja kuvakaappauksessa istuva Tammenon Jari aika kuluu aatellessa päivät päättä käännellessä.

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!