Merkkipävät

skannaa0004.jpg

Naantalin Työväenyhdistys on Naantalin vanhin puolueosasto. Pitkä historia ja uskolliset jäsenet näkyvät jäsenistömme kuvassa. Tammikuun aikana peräti kolme varttunutta jäsentämme  on ylittämässä 85-vuoden  merkkipaalun.  

Onnittelemme tästä vuodesta alkaen jäseniämme Kansan Sivistysrahaston tervehdyksellä. Yhdistämme pieneen panoksen hyvään tarkoitukseen ja kiitollisen muistamisen vaatimattomalla tavalla.

Vilho Vaaranmaa
, joka on tullut Naantaliin Nesteen mukana,  on urheilu- ja kulttuurimies. Ollut mm:ssa Toverien puheenjohtajana ja sähkölaitoslautakunnassa. Tiukka sosialidemokraatti. Anja ja Ville asuvat edelleen Taimon Havukujalla.

Jenny Laaksonen on kodin perintönä Anna Kauton tyttärenä pitkäikäisimpiä jäseniämme. (Hänen miehensä Vilho on kaikkien aikojen pitkäikäisin jäsenemme.)Monet tunnistavat Jennyn myös Penttisen Rekan sisarena.
Jenny on hyväntahtoisuuden perikuva. Hän on uurastanut monipuolisesti hyvien asioiden puolesta, josita viimeisin tuli vahvasti esiin, kun hänen roolinsa Naantalin taitoluistelun nostajaan tuotiin esiin VG-62 juhliessa 50-vuotista taivaltaan viime vuonna. On ilo tavata varovasti mutta ahkerasti liikkeellä oleva Jenny. Hyväntuulisesta ilmeestä hänet tunnistaa. Oheisen kiitoskuvan saanti ilahdutti.

Jouko Anttila on monipuolinen lahjakkuus ja ahkera yhteiskuntamme moniosaaja. Hänet muistamme orkesterin johtajana ja taitavana ksylofonin ym. muiden instrumenttien soittajana. Mutta metallimies Jouko on ollut alkujaan ja sitä hommaa hän teki pitkään keikkailun ohella, kunnes perusti oman viihdetoimiston. Liikemiesuraa hän on sittemmin jatkanut ja vieläkin Naantalin katukuvassa hänen nimensä näkyy. Kunnioitusta herättävä elämän ura! 

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!