Liedon Sosialidemokraaatit 50 vuotta

Liedonsosialidemokraatit50v20150321.jpg

Liedon sosialidemokraattisessa historiassa on aika monen suuntaisia muutoksia: Perustamisia, lakkauttamisia, puolueriitoja ja sitten viimeinen vaihe Pentti Lahden johdolla uusi alku vuonna 1965. Tällä tavalla turhan vähäistä yleisöä tervehti puheenjohtaja Kristiina Vihavainen.

Hyvin on demariväki Lietoon sopeutunut jopa niin, että kunnanjohtajakin toivoi selkeitä arvopohjaisia kannanottoja.

Markku Heikkilä tuntee Liedon ja lietolaiset. Hänen huumorinsa on vapauttavaa ja  se vaatii tarkkaavaisuutta. Förin Äijän Turun terveiset oli parasta Turusta kuultua.

Outi Rannikko
, SAK puhui työelämästä ja tasa-arvosta ja kertoi naisten ongelman olevan ura ja ansiot kun taas miesten puolella koulutus ja kuolema ovat murheina. Sattuva ilmaisu.

Itse TEK:n eläkkeelle syksyllä jäävä kansliapäällikkö Erkki ”Leuka” Minnan setä Virtanen esitelmöi. valtion talous ja hänen saavutukset tulivat selväksi. Hän osasi olla hauska tosin aivan lievä itsekorostuksesta huolimatta.

Minna Ylikännö eduskuntavaaliehdokkaittemme joukon kolmas tohtori esiintyy varmasti ja tietää, mistä puhuu ja kaiken kukkuraksi hän osasi tiivistää. Hän voisi reippaammin lyödä itsestään rumpua.

Eero Lempiäisen tapaamine oli hieno hetki. Sanavalmis ja aktiivinen Uudeltakirkolta evakkona Lietoon ajautunut Eero on aina ollut hyväntahtoinen karjalaine aatteen mies. Ja niin kirkkaasti hyvän muistin siivittämä ajatus juoksi. Vuosikymmenet eivät tuntuneet missään; vastahan me aloitettiin yhteisissä riennoissa juokseminen jäi tunnelmaksi, kun kakun syönti lopetettiin.

Kiitos lietolaistovereille kutsusta ja tilaisuudesta. Väen vähyys vähän harmitti, Harmitti erityisesti siksi, että ohjelman täysipainoisuus olisi ollut hyväksi opiksi erityisesti naapurikuntien demareille.

Tilaisuus päättyi perinteiseen tapaan työväen marssiin ulos salista, sanoi Markku Heikkilä

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!