Lauri Nurmi tietää

LauriNurmiPerussuomalaistenhajoamisenhistoria20180222.JPG

Keskustan ja Sinisten yhteistyö on vanha vitsi. Lauri Nurmi: Perussuomalaisten hajoamisen historia – ansiokkaassa kirjassa puolustusministeri Jussi Niinistö, sin. vahvistaa omalla visoillaan tämän seuraavalla ”ennustuksella”:

Jos siniset ei onnistu kasvamaan itsenäiseksi voimaksi. Niinistöllä on valmiina visio heidän poliittisesta suunnastaan: sininen tulevaisuus ja KESKUSTA YHDISTYVÄT TULEVAISUUDESSA KEKSUTALAISEKSI LIIKKEEKSI, JOSSA ON POPULISTINEN SIIPI.
Keskustasta irtautuneiden SMP:läisten perilliset eli soinilais-terholaiset siniset palaisivat alkukotiinsa . Nykyistä keskustaa Niinistö pitää liian herraskaisena puolueena. ”Alkiolaisella keskustalaisella puolueella, jossa olisi populistien ja vankka isänmaallinen virtaus olisi mahdollisuus nousta ylivoimaisesti suurimmaksi puolueeksi, Niinistö luottaa.

Lauri Nurmi on kirjoittanut kirjan, joka sai ehkä liiankin vähän huomiota siksi että Suomen mediassa on tällainen käänteinen sopuli-ilmiö, eli kun emme ole tätä keksineet, niin emme sitä kunniaa muillekaan suo. Emmekä toimi vallan vahti – vaan sylikoirana.

Kirjan perusteella pääjehu tässä hommassa on ollut tekopyhä Juha Sipilä ja hänen kaverinsa Petteri Orpo vähemmän valehdellen on antanut tälle tukensa. Ja kaiken takana on eduskunnan enemmistö, joka on tämän sallinut. Mutta ei tämä ole eduskunnan vika, vaan tämän juonittelun kaikki osapuolet: Keskusta pääjärjestelijänä, Kokoomus vääryyden hyväksyvänä ja Siniset ministeriposteille ostettuina pelimerkkeinä.
Koko kuvattu operaatio on paremminkin saanut suitsutusta politiikan mestaritaktiikkana eikä juurikaan osoitettuun epärehellisyyteen ole huomiota kiinnitetty.Vahinko.

Naantalissa Halla-ahon tukemiin vallankumouksellisiin kuuluva Vilhelm Junnila, ps on aiheesta kirjoittanut omiin lähteisiin ja tuntemukseen vedoton kuta kuinkin samalla tavalla.

Joten näin se on vaikka siltä ei haluta sen näyttävän.

Lauri Nurmen kirja olisi syytä liittää politiikan tenttikirjoihin ensinnäkin tämän vallankaappauksen kuvauksena, mutta myös siksi, että kirjassa on kerrottu, mistä rasismin ja maahanmuuttokritiikin puolustuksessa on kyse. Se on vääristyneessä suomalisuudessa, jota esiintyy kansallismielisiissä piireissä, aivan erityisesti Kokoomuksessa.

Itse nykyperussuomalaiset ovat kirjan mukaan täysin harkitusti valinneet tämän paikoin rasismilla flirttailevan linjansa kannatuksen toivossa; se on raakaa politiikka, jossa pelataan alhaisilla tunteilla ja onnettomilla kanssaihmisillä tippaakaan välittämättä mistään seurauksista.

Tällaiseen linjaan pitää suhtautua asiallisen tyynen kielteisesti.

Mauno Koivisto sanoi kokemuksensa perustuen jotenkin näin:
Kommunistit eivät olleet niin ihmisinä niin pahoja kuin väitettiin, mutta heidän tavoitteet olivat pahempia kuin mitä pelkäsimme.
Samasta ilmiöstä on kysymys, vaikkei Lauri Nurmi siitä numeroa teekkään.

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!