Kyllä minä niin mieleni pahoitin

KickbikeAMR20151013.jpg

Hyvä ja pitkään ansiokkaasti palvellut potkupyöräni "Kickbike" on jonkun toimesta poistettu käytöstäni. Olen ainakin viiden vuoden ajan pitänyt kulkuneuvoa lukitsemattomana ja kehunut naantalilaisten rehellisyyttä. Ihan vähän aikaa sitten tein niin, kun kaupunginjohtaja lukitsi omaa pyöräänsä kaupungintalon edessä.

Potkulaudan (kts. Anu Anttilan Nastassa olleesta kuvasta kaappattua) palauttaja saa kiitollisuuden lisäksi kohtuullisen korvauksen! (0504524699 Mikko)

Kaikki tämä tapahtui ennen kuin Naantali oli edes uskaltanut ottaa mitään kantaa tuleviin pakolaisiin. Naantalissa valtaa pitävät eivät halua ennakoida, kun "ei tiedä, mitä valtio tekee ja mitä naapurit Turun seudun ympäristössä suunnittelevat".

Pidän tilannetta nolona. Olemme kovin äänekkäästi vaatineet, että emme halua olla Turun osana väittämällä,  että hoidamme oman osuutemme olematta kerman kuorijoita. 
SSS-hallitus on sormi suussa hallitusohjelman ja todellisuuden ristiriidassa. Turku yrittää tehdä kaikkensa, sanoisin. Kunnioitan turkulaisia päättäjiä. 
Naantalissa ja ehkäpä sitten muissakin ympäristökunnissa ollaan tasavallan hallituksen pään pensaaseen panon politiikan poluilla. Se ei ole kunniakasta.  Näillä eväillä tulee taatusti niitä ongelmia, joita kaikkialla puhutaan. Sitä tullaan siis saamaan, mitä nyt tilataan.
Kenelläkään ei ole intohimoja saada pakolaisia, mutta ne joilla on järki päässä ja sydän paikallaan tietävät, että pitää yrittää tehdä kaikki voitava, jotta kaikkien kannalta saataisiin säälliset tai toivottavasti jopa hyvät ratkaisut niin lyhyellä kuin pidemmällä tähtäimellä.


TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!