Kunniajäsen Jorma Salmikivi

SalmikiviRinne20140510.JPG

Yhdistyksemme pitkäaikainen   vuodesta 1947 jäsenenä ollut entinen puheenjohtajamme Jorma Salmikivi, puuseppä ja sosiaalineuvos, nimettiin SDP:n kunniajäseneksi Seinäjoella 10 pnä toukokuuta 2014.

Jorkka, Hilkka Ja Keimo vaimoneen tulivat Seinäjoelle lyhyen ja melko koruttomaan seremoniaan. Kiitos teille siitä, että saimme olla ylpeitä Jorkasta.

Kunnijäsenten joukossa oli paljon työtä tehneitä, toimintaa johtaneita ja aatetta ymmärtäneitä tovereita.  Kiitollinen kokous antoi raikuvat suosionosoitukset ja puolueen johto kukitti vetereenit. Ei siinä kyyneleet olleet kaukana.

Onnittelemme 90. vuottaan elävää Jormaa.
Juhlimme myöhemmin yhdistyksen 120 vuotisjuhlien yhteydessä kunniajäsentämme.

Puoluekokous päättyi Antti Rinteen linjapuheeseen.

Siinä korostettiin yhtenäisyyden tärkeyttä. Puhe sisälsi laajan toimenpiteiden kirjon; intoa ja uskoa oli, johon kokous yhtyi. Kasvu ja työllisyys edellä lapsiperheet muistaen ollaan neuvotellen ja sopien menemäsää  minihallitusneuvotteluihin.
Jutalle toive tulevien edustajavaalien jälkeen: Jutta Urpilainen ministeriryhmään vaalien jälkeen.

Antti lainasi: Paavo Lipponen kysyi eilen: mikä on sisilisko? Se on omaanrvontuntonsa kadottanut krokotiili. Antti jatkoi: Ei meistä tule krokotiileja mutta sisliskoja emme halua olla, ollaan siis sosialidemokraatteja.
Ja pääministeripuolue haluamme olla seuraavien vaalien jälkeen.

Jalat massa, mieli korkealla, sosialidemokratian nosuun.


TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!