Kokoomuksen Bolševikit tekivät vallankumouksen. 

Asuntomessujen virallinen messu on pidetty. Valtuusto on päättänyt äänin 37-7 hakea asuntomessuja vuodelle 2022.

Asia on vellonut ja monilla some-sivuilla, valtuustoon mennessä ryhmien sisäiset kamppailut olivat vienet terän.Valtuusto oli seesteinen:
SDP:n sisällä ei ongelmia ollut ja siksi ryhmyri  Sirpa Hagsbergin,sd puhe, jonka voi lukea kirjoituksia sivuilta, oli napakka - lyhyin kaikista- ja selkeä asiaan keskittynyt; siinä eriteltiin ei sotkettu asioita, ei muisteltu mennyttä vääryyttä.

Valtuustossa puhuttaann asiallisesti ja kauniisti, totta kai.
Aihe sen ennakkomarkkinointi somessa antoi ymmärtää merkittävää muutakin. Vain Vilhelm Junnila, ps syötti Jan Lindströmille hänen ennen vaaleja lausuttuja viisauksia messujen puolesta ja Harri Palomäki,vas näki pelotuspeikkojen siirtyneen salin oikealle laidalle.
Kaikki ryhmäpuheen vuorot olivat asuntomessujen kannalla.
Olipa ilo kuulla Keskustan Samuli Santalahden ja Perussuomalaisten Vilhelm Junnilan visioivan tulevaisuuden mahdollisuutena Luonnonmaan kanavaa. - Sehän on tosiasiallisesti ollut yksi asuntomessujen vastustuksen syy- .
Ehkäpä veikkaus, että kanava tulee vasta Mikko Rönnholmin kuolleen ruumiin yli, ei sittenkään olekaan välttämätön edellytys, ehkä syrjään vetäytyminen riittää?

Asuntomessujen mahtava pyöritys onkin ollut Kokoomuksen ryhmän sisäpolitiikkaa. Ryhmän sotamiesneuvosto eli enemmistöläiset eli Bolševikit tekivät vallankumouksen 9 äänen voimalla, Vähemmistöläiset eli Menševikit saivat tyytyä kuuteen kahteen johtavaan mieheen eli Jan Lindströmin ja Markku Tuunaan sekä vahvoihin naisiin Anne Penttiin, Saara Seppälään, Hanna Gustafssonin ja Elina Salokankaaseen .

Puheista päätellen jako ei ole mikään ongelmaa, vaan toveri on kaveri ja veli on sisar ja kaikki tapahtui avoimen toverillisessa hengessä. Tämäkin ilmaisu on lainaa neuvostoterminologiasta, kuten ryhmien nimityksetkin ovat venäjän kielen enemmistöä ja vähemmistöä tarkoittavia - ei mittään muuta - tietenkään.

Ja kuten tiedämme sieläkin oli aina kaikki juuri sitä mitä sanottiin!


TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!