Kiitos SSS hallitus

PuoluekannatusYle20151007.JPG

Historia ei opeta mitään, tai ehkäpä sen, että samoja toisten tekemiä virheitä voi toistaa.

Tarkoitan lyhyesti sitä, että viimeeksi hallitus aliarvioi keskustaa ja nyt SDP:tä. Ei Keskustan nousu ollut Keskustan ansioita, eikä nytkään SDP:n pidä rintaansa pullistella vaan nöyrästi on todettava, että SSS:n piittaamattomuus on tekijä Nro 1.

Kun Sote-juttu tähän nyt sitten vielä lisätään - taas sama virhe kuin edellisellä hallituksella - ilman parlamentaarista valmistelua, niin valmista tulee eikä tätä trendiä pysty edes SDP:n johto kääntämään.

Ps. Ihan muistin virkistämiseksi muutos vaaleihin verrattuna:

1) Vihreät +4,2%
2) SDP + 1,8%
3) Vasemmistoliitto +1,2%
4) Keskusta +0,6%
5) Kokoomus -0,2%
6) Perussuomalaiset -7,0% 

Vihreille on passeja annettu ja vastaavasti PS saa mitä tilaa ja miten pelaa.
Meille ei kuitenkaan ole tullut persujen joukoista lähteneitä juurikaan, vaan sieltä suunta on nukkuviin, kuten tapana on.  Sitten seuraavalla kerralla voidaan harkita uuttakin puoluetta. Näinhän meillekin kävi.
Ihan itse veikkaan, että ehkäpä  toimihenkilöistä on voinut tulla paluumuuttajia. Mutta tämä on mutua. mr

Vilhelm Junnila kertoo kommenttipalstalla oman näkemyksensä. Se on vähän erilaine kuin Ylen ja Kauppalehden sivuilta kopsatut ja korviin kaantautuneet puheet.

Perussuomalaisten raju kannatuksen lasku johtuu ”duunarimiesten pettymyksestä” puolueeseen, sanoo puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo Kauppalehdelle.

Perussuomalaisten puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo antaa kuitenkin vihreille tunnustusta

”Vihreät ovat hiffanneet sen, mitä oppositiopolitiikka on. He ovat osanneet ottaa opposition henkisen johtajuuden demareilta ihan selvästi. Se tuottaa tulosta.”
Slunga-Poutsalo muistuttaa, että vaikka politiikassa usein puhutaankin poliittisista vastustajista, vihreiden ansioita ”ei sovi vähätellä”.
”Siellä on tehty hyvää työtä.”

Laskun isoin syy on Saarakkalan mukaan turvapaikanhakijatilanne.

– Tuossa on tuomio kansalta. Ei voida tehdä eläkeläisille ja vammaisille tällaisia leikkauksia, jos samaan aikaan vene vuotaa ja talous romahtaa tulijamäärän takia.
Paine puolueen yhteiskokoukselle kasvaa Saarakkalan mukaan entisestään. Kokouksessa käsiteltäisiin puolueen mahdollisuutta jatkaa hallituksessa.
– Ei voida jatkaa hallituksessa tällä tavalla. Tämä ristiriita näkyi jo hallitusneuvotteluissa. Ei haluttu niitä salkkuja, joilla hoidetaan maan sisäisiä asioita.On kiistatonta, että merkittävät perussuomalaiset poliitikot keulasta alkaen ovat antaneet ymmärtää, että meidän harjoittama politiikka olisi ihan erityyppistä, Saarakkala sanoo.

Ja itseriittoinen Timo Soini sanoo telkkarissa, että MINÄ olen sellainen MIES, että kättä päälle sopimukset pitää.TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!