Kiemuroista kaavoitusta

Kalevaniemi.JPG

Naantalin kaavoitusohjelmassa ollaan taas tekemässä uusia linjauksia. Villan tilan avulla yritetään Luonnonmaan kaavoitusratkaisun voimassa oleva idea keskittää Luonnonmaan rakentamista Rymättylän tien vaikutuspiiriin. Nyt ollaan palaamassa 1960-luvun ideaan Luonnonmaan hajallisiin ”lähiöihin”.

Se on kallista ja hankaa eikä se tukeudun joukkoliikenteen kehitysmahdollisuuksiin.
Sosialidemokraatit olisivat halunneet kaavoituksen koskevan vain Villantilan .

Viluluodontien ja laskuojan väliin ollaan rakentamassa Kylpylän tontille asuntokaava. Niin on yleiskaavassa päätetty. Sd-ryhmä ehdotti kaava-alueen laajentamista paremman kokonaisuuden aikaansaamiseksi.

Lammasluodon kaavaan ei sd-ryhmä halunnut asuntojen rakentamista ja Kuparivuorenkadun ja Uolevi Raaden kadun kulmauksen kaavoitusta on siirretty edellisestä kaavoitusohjelmasta vuotta myöhemmäksi.

Tietenkin kaikki SDP:n esitykset kaatuivat vanhan käytännön mukaisesti. Turhaan on taas neuvoteltu.
Sosialidemokraatit ovat moneen kertaan lausuneet huolensa kaavoituksen poukkoilusta ja mielivaltaisuudesta. Tällä tekniikalla tehdään huonoja ratkaisuja eikä myöskään kaupungin kasvun ongelmiin saada parannuksia. Hämmästyttäviä perusteluja saimme kuulla. Aikoihin on eletty, kun joudumme muistuttamaan siitä, ettei kaupungin pidä harrastaa sekaisin kiinteistöjen hankintapolitiikkaa ja kaavoitusta.

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!