Kesäpresidentti 70 v, Joulurauhasade, mutta...

Joulurauha20131224.jpg

24.12.2013 vietti 70-vuotispäiviään kesäpresidentti Tarja Halonen. Aurinkokaupungin onnittelut! (Lue kirjoituksia palstalta Tarja …)

Joulurauhaa julistettiin tänä vuonna joulusateessa. Suomen Turun joulurauhan julisti julistajana Naantalin Luonnonmaalla asuva Turun kansainvälisistä suhteista huolehtiva Mika Akkanen. Hyvä merkki.

Joulusaarna kuulu Ilkka kertoman seuraavasti:

  • Kun EU:ssa on kovasti puhuttu ja vannottu vapaan liikkuvuuden nimiin, ajattelen että hyvä on muistaa se, että yksilöt ja perheet enimmäkseen kaipaavat vakautta, turvallisuutta ja jatkuvuutta. Harva ihminen kaipaa sitä että joutuu työn perässä muuttamaan monta kertaa paikasta toiseen tai maasta toiseen. Perheiden odotuksia olisi kuunneltava tarkemmalla korvalla.
  •  Tänään on jouluaatto. Etelässä sataa vettä mutta kun sisään on kannettu kuusi ja se on koristeltu, on joulun tunnelma kuitenkin aistittavissa täälläkin. Joulurauhan julistus sujui mallikkaasti uudelta lukijalta, joten kaikki hyvin siltäkin osin. Sen verran on työstä vapaita päiviä että on hyvää aikaa käydä tervehtimässä ja viettää aikaa myös heidän kanssaan joita harvemmin vuoden mittaan näkee ja tapaa.

Toinen joulun tunnelmaan liittyvä osa on tämä Kimmo Ahon välittämä isoisoäitinsä Ida Karken jouluruno:


TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!