Kenkkumaista

RinnesaunapalaaYlejo20170907.JPG

Katkera on kannatusmittarin kalkki

Helkkarin huonoja lukuja - siis yhtä huonoja, kuin Jutta Urpilaisen poisheittämisen aikoihin.

Onnetonhan on Antti Rinne esiintyjänä eikä kirkas ole sanomakaan enkä tarkoita synnytystalokoita, jossa oli poikkeuksellisen painavaa sisältöä.

Yle on vahvasti SDP:n sisällä (vrt. kuvakaappauksen otsikkoa).

Ruusujen soturit juoruavat, kantelevat ja yrittävät pelastaa oman nahkansa - puolueella ei niin väliä. Säälittävää.

Ei Antti tyhmä ole, mutta hän on saanut työpaikkansa ja asemansa aina valikoiduilta joukoilta ja kansanedustajaksikin hän on tullut puolueenjohtaja hattu päässä.

Toinen haittaava  - eikä asiallisesti vähäinen - tekijä on se, että hän pääsi valtionvarainministeriksi pelkästään siksi että löi Jutta Urpilaisen Seinäjoella.
VM:ssä jokainen saa vamman sieluunsa ja monet luulevat oppineensa talouden täyden totuuden, jota sitten lakkaamatta julistetaan ja muistellaan.

Näistä lähtökohdista rakennettu pehmoinen ay-pomo ei pure.

Onnistuuko hän korjaamaan esiintymisen ja ”asennevammansa” itse?
Vastaus voi olla kuin alokkaan asento:  Ei se korjaamalla parane, pitää tehdä kokonaan uusi. Onko puoluejohtajalla sellaiseen mahdollisuutta ajan puutteen ja toimintakentän ahtauden vuoksi ja mikä merkittävintä: Kestääkö kantti. Hyvä on muistaa, että  järjestösotimisen suurmestarin Eero Heinäluoman pokka petti eka mutkassa.

Kaikkein pahinta on, jos SDP:n jäsenistö uskoo johdon vaihtamisen taikuuteen. Sillä on merkitystä, mutta paljon sitä merkittävämpää on tiedostaa:
                                                 Mikä SDP on


TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!