KD piiri Naantalissa

VSkristillisetNaantalissa20170429.jpg

Sain jo vaalikentillä tavatessamme Tommy Björkskogilta  kutsun tulla tervehtimään Naantalin puolesta kristillisdemokraattien piirikokousta. Hallituksen puheenjohtaja ja kaupunginjohtaja ovat ehtineet jo käydä, joten nyt oli valtuuston pj:n vuoro.

Pitkään mukana olleelle lyhenne KD tuo mieleen entiset kansandemokraatit. No yhteistä taitaa olla vain usko - tosin vähän eri asioihin.

Kriitilliset tavoittelevat yleispuoluemaisempaa ilmettä  esikuvanaan Saksan CDU. Tekemistä riittää.

Sanoin, että Naantalin lähtökohdat luostarissa ja kristillisten arvopohja yhdistävät. Kuten myös se, että Pyhä Birgitta oli vahva nainen kuten kristillistenkin puheenjohtaja Sari Essayah, jolla oli samanlaisia linjauksia sote-maakunta-asiassa, kuin mitä olemme täällä Naantalissa oikeana pitäneet.

Tommy Björskog
kehui, että ollaan tultu hyvin toimeen silloin kun on oltu samaa kuin erimieltäkin olleessamme. Nuoren puoleinen kristillinen humoristi on ollut suolaa poliittisessa kanssakäymisessä. Hänelle uskalsi vitsailla, että tunsin oloni kotoisaksi heidän seurassaan, niin paljon ikäprofiililtaa väki  muistutti meitä sosialidemokraatteja.
Aivan ilmeisesti Naantalin Tommysta kuullaan laajemmistakin piireistä ja toivotaan, ettei hän unohda silloin Naantalia. MR


TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!