Kaupunginjohtajan hommia hoitaa Tuuna & Sipponen

Kaupunginjohtaja Timo Kvistin sairasloma kestää ainakin tammikuulle. Hänen poissaolonsa  on jo johtanut järjestelyihin ja nyt asiaan tuli uusi käänne,  kun hallintojohtaja Riitta Luotio on ainakin kaksi viikkoa sairaslomalla.
Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Markku Tuuna joutuu astumaan remmiin ja johtamaan tiettyjen projektien läpivientiä sekä myös hänen toivotaan edustavan Naantalia ylikunnallisissa ympyröissä. Valtuustolle ehdotetaan, että hänelle maksettaisiin 1.500 euron kuukausikorvausta.

Kaupunginhallitus määräsi hallintojohtajan poissa ollessa yhteyspäällikkö Martti Sipposen toimimaan vs. kaupunginjohtajana ja muut tehtävät jaetaan kaupunginsihteeri Riitta Lehtisen kanssa sekä myöhemmin avuksi tulee hallintojohtaja. Virkamiehille tästä hyvästä ja vähän siitäkin, mitä jo ovat tehneet, maksetaan kuukaudessa yhteensä 3.000 euroa. Tämä vastaa Timo Kvistin kautta kaupungille tulevaa sairausvakuutuskorvausta.

Pitkäaikainen naantalilainen kiusoitteli, että jotain historian havinaa tässä on.

·         Kaupunginjohtajat ovat Naantalissa olleet sukunimeltään K alkavia ja kuusikirjaimisia: Kangas, Kalkas, Kallio ja Kvist(i).

·         Vs. kaupunginjohtajina toimineet ovat S:llä alkavia kahdeksankirjaimisia: Suontila, Simelius ja Sipponen

Terveisiä Kallulle: Leikki sikansa saakoon.
Vakavammin sanottuna: :Ripeä toiminta  on kaupunginhallitukselle kunniaksi!

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!