Kataisen sanomaa

Olen pikaisesti tähän muistinvaraisesti listannut Jyrki Kataisen aamutelkkaripuheenvuoron sanomisia. Lista ei ole täydellinen se voi olla virheellinenkin, mutta oleellisin on esillä. Puhe koostuu tietyistä iskusanoista ja niiden toistosta.
Katainen voi olla , kuten hän sanoi jopa naivikin, mutta tarkoituksenmukaien hän on. Hän on vasta 41 vuotia, hän sanoo lopuksi. Nuoruus on vika joka paraneen, mutta nyt voi käydä niin, että se koituu koko hallituksen tappioksi, kun haastajana on elinkeinelämässä uran tehnyt rauhallinen tekijä, jonka ei tarvitse keksiä sanottavaansa. Mutta päätelkää tästä sekavasta koosteesta, mistä on kysymys:


Pääministeri Jyrki Kataisen vappu ei aamutelkkari haastattelun mukaan mennyt pilalle gallup tuloksien vuoksi. ”Kaikesta huolimatta katsottava peiliin. . Syytä ei kannata hakea muista. Huomaa fantastista nöyryyttä - Emme ole tehneet väärin. Useita vuosia kestänyt talouskriisi. Raskasta on. Menneestä näkyy ympäripyöreitä Brysselin öitä. Ne painavat.
- Velvollisuus, avoimuus luotettavuus ja parhaansa tekeminen ovat Kataisien termejä. Hän on edelleen vilpittömän innostunut työstään. Ja haluaa, että vois ansaita kaikkien myös ei kannattajiensa luottamuksen. . Hän kantaa huolta, miltä toiminta  näyttää kansalaisten silmissä. Monia haittaavia tekijöitä löytyy: Kiire on pääsyyllinen.
- Tämä on elämää.  Enemmän työtä en voi tehdä enempää, mutta paremmin. avoimella rehellisellä mielellä. . Viesti otetaan vakavasti eli luottamus on ansaittava Vilpittömällä mielellä tehtävä parhaansa. Levy pyörii charmi puree vai pureeko?.

Kannatustrendi on hallituksen kannalta huono:

Tuleeko ministeri kierrätystä?
- Ei meillä Kokoomuksella ole aikeita.. On vaikeat ajat ja pitää tehdään työtä.
Pitäisikö oppositiota kuunnella?:
- Hyviä ajatuksia Sipilälle erityisesti yrittämisestä.. On myös erilaisia mielipiteitä..
- Gallupit kertovat todellisuuden ja trendin, tosin  kantaansa  ilmaisseiden määrä alhainen Nyt on neljä L-kokoista. Enemmän kannatusheilahteluja. Liikkuvat jättäneet kokoomuksen. Ydinkannatus on suurin, ja vakain. Kannatuslukemat heilahtelevat poikkeuksellisen paljon jatkossa .
Onko laskeva kannatustrendi Sipilän ansiota tai hallituksen tekemisessä ?
- Sekä että. Teimme suuria uudistuksia, eurokriisi on koko ajan päällä ja .prosessien hallinnan vaikeus näkyy. Onneksi on saatu päätöksiä aikaan.
- Mikä olisi tilanne, jos olisi kaksi suurta niin kuin ennen . Vai mahtaisiko kolmen suuren kanssa olla helpompaa kuin nykyisen kuuden. Kuka kiri suurimmaksi. Miten päätöksenteon kulttuuri muuttuu. Tällaisia retorisia kysymyksiä sateli ilmaan. Kuumeinen pohdinta on käynnissä

- On pystytty tekemään uudistuksia työpaikkojen lisääminen sosiaalisen uudistuksen. Nuorten työllisyys lämmittää, Katkaistu velkakierre, työnarvon palauttamine. Vanhempien mahdollisuus tehdä osa-aikatyötä jne.
Entä 200.000 uutta työpaikka?.
- Tämä on realismia. Uskon erittäin vahvasti, että olemme jatkossakin teollisuusmaa: Puu ja paperi on enemmän kemiaa ja energiaa, Metalli tuottaa uusia tuotteita, Suomi on Clean Techin maa. Terveydenhuollon teknologiaa on myös uusia aloja Suomessa. Eli hyvältä näyttää, kunhan jaksamme odottaa.
-yhteisöveron alennus on merkittävä käden ojennus: Yritykset  voivat käyttää rahaa investointeihin ja työpaikkoihin . Tarvitaanko energiaa, jos paperiteollisuus tuottaa?.
Fennovoima on levällään?
- Edullista sähköä tarvitaan tuotantoon ja kulutukseen. Asianosaiset päättävät.

Kaksi vuotta on aika tehdä hommia. Mitä sitten Onko muuta kuin politiikkaa odottamassa?
- En koskaan tulevaisuutta mieti . kaikesta huolimatta sanon, että nautin työstäni, ihmisenä olen saanut kasvaa mielettömän paljon olen edelleen innostunut Porukalla arvioidaan ensi keväänä. Vastuu Suomesta, vastuu puolueesta on ensisijainen . Komisarion paikka ei ajankohtainen, mutta en jää eläkkeellä poliitikkona, olen vasta 41-vuotias. Komisarius kiinnostaaTUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!