Karenssipäivä ja rahoitusmarkkinavero

 Kokoomus työväenpuolueena on samanlainen yhdistelmä, kuin vitsien urheiluseura Työväenampujat.  Pakkotyönpuolue olisi ehkä parempi nimi karenssipuheiden jälkeen. Selvitykset kertovat, että karenssipäivä iskisi kipeimmin pienpalkkaisiin naistyöntekijöihin ja tietenkin myös tartunnan saaviin työtovereihin. SAK:n liitot Jarkko Eloranta ym. . toimivat ripeästi ja kertoivat asiasta selkokielellä.

Rahoitusmarkkinavero, vaikka siitä on hallitusohjelmassa sovittu, ei sovikaan enää. Se on niin hirmuinen, että maaseudun vähäväkisten pankkikin muuttaa Ruotsiin, uhkailee pääjohtaja. Ikävä kuulla, kun tiedän monien valinneen pankin juuri suomalaisuuden perusteella.

Kokoomuksen puoluekokouksessa päätettiin poistaa yhteisövero. Jos niin kävisi, pitäisi Naantalin korottaa kunnallisveroa kaksi(2)prosenttiyksikköä nykyisten paineiden lisäksi. Eipä taitaisi olla Tarvasjoelta tulijoita. Aikamoista koiranleikkiä.

Vastakkainasettelun ajan piti olla ohi. Ehkä se oli ja meni presidentinvaalien myötä ja nyt ollaan taas isänmaan parturien asialla ihan lähellä sitä aikaa, jolloin Naantalissa Työväenopiston nimikin piti muuttaa..

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!