Kansalaisaloite Lammasluodosta

Kansalaisolaoite2kuva20170125.JPG

Vasta nyt sain käsiini, kun en lyheyen luottamusmiesurani aikana ole tietenkään ole oppinut löytämään kaikkia dokumentteja,  viime kesäisen hienon aloitteen.

Normaali naantalilainen on tietenkin ollut asiasta tietoinen!!!

Kai Silvanin Lammasluodon kehittämiseksi  tehty alloite tai niitä on kaksi harkittua esitystä, yritettää löytää ulospääsyn umpikujasta, johon itsepäinen päätöksenteossa haalitseva rakantamisen sekä kiinteistökeinottelun vimman on ajanut kaupungin.

Mutta eihän virkamiesten pidä asukkaiden aktiviisuutta esiin tuoda esimerkiksi siinä vaiheessa kun aluetta koskevaa yleiskaava tai kaavaa käsitellään. Ehtiihän sen aloiteen tappaa helmikuussa muiden "turhien aloitteiden" joukossa. Ja sitten ihmetellään miksi kansalaisyhteiskunta ei toimi, miksi ei luoteta edustukselliseen demokratiaan ja maailman parhaimpaan virkamieskuntaan.
PARANTAMISEN VARAA MEILLÄ ON - TOTTA VIE!Olen tästä materiaalista ottanut pikaotoksia en kopioidakseni Kai Silvanin ideoita, vaan kertoakseni, että asiukkaissa on potentiaali, jota pitäisi kuunnella ja josta kannattaisi ottaa opiksi.
Tänään Naantali tarvitsee näitä ideoita, joita voidaan toteuttaa nyt eikä kymmenen vuoden päästä - mahdollisesti ehkä.

 TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!