Kaikkien Kultaranta ! ?

Naantalin kaupunginhallitus saa käsiteltäväkseen sote-lautakunnan esityksen yleishyödyllisten yhdistysten jäsenyydestä luopumiseksi. Asiasta on tällä palstalla kerrottu ja linjaa ihmetelty http://www.sdpnaantali.fi/post/armoton-laakso-tiivist-linjaansa

Nyt maanantaina 12 pnä lokauuta 2015 kaupunginhallitus käsittelee asiaa ja kaupunginjohtajan esitys on, että lautakunnan ehdotus hyväksytään.

Voi olla, että takana on jokin perusteltu ajatus. Mutta se sopii kahdesta syystä erittäin huonosti tähän ajankohtaan:
  • Ensinnäkin olisi oikein ja kohtuullista, jos tällaista karsintaa tehdään, että se kohdistettaisiin kaikkiin KAUPUNGIN JÄSENNYYKSIIN EIKÄ VAIN HYVÄNTEKEVÄISYYTEEN.
  • Toiseksi juuri nyt se erityisen epäonnistunut, kun tiedämme esimerkiksi PUNAISEN RISTIN TYÖN TÄRKEYDEN niin maassa kuin maailmalla.
Väkisen nousee mieleen ajatus, että Naantali haluaa tahallaan ärsyttää hyväntekeväisyystyötä tekeviä ja julistaa oikein julkisesti, että EVVK, miltä asiat näyttävät.

Mitä soopaa onkaan Naantalin kirjavakantisen uuden strategian tyhmä slogaan Kaikkien Kultaranta.

Ps.
HV. Vilhelm: Toivon, että pääset maahanmuuttokriittisyyden pakkopaidasta ja näet asioita muiltakin kannoilta. Tässä asiassa kysymys on ensisijassa vapaaehtoistyöstä ja sen arvostuksesta.
Apropoo ! Vapaaehtoisuus näyttää olevan edustamasi SSS hallituksen suosima linja.

Ps. 2
Hyvä Vilhelm  Kyse ei ole joko tai vaan sekä että

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!