Kaikki pitää saada kiertämään

AnttonRC3B6nnholmouoluesihteerikisaan20161206.JPG

Demokraatin verkkosivuilla oli uutinen, että Antton Rönnholm on ehdolla puoluesihteeriksi:

”Kaikki pitää saada kiertämään.”

Naantalin, Turun, Helsingin ja Brysselin väliä tällä hetkellä sukkuloiva Rönnholm pitää tärkeänä, että puoluesihteerin tehtävänkuvasta käydään puolueessa keskustelua. Hän itse jakaa puoluesihteerin tehtäviä kolmeen pääosaan: politiikan valmisteluun, sen viestimiseen sekä järjestökentän johtamiseen.

– SDP:n perinteisille arvoille on entistä enemmän kysyntää. Tavoitteidemme ja keinojemme tulisi kuitenkin yhä enemmän löytyä modernista ajasta ja maailmasta. Me demarit olemme tunnettuja siitä, että meillä on faktoja ja konkreettisia ehdotuksia. Niitä tulee olla jatkossakin, mutta myös enemmän ymmärrystä siitä miten ihmismieli toimii. Jos ihminen etsii toivoa, hänen katseensa kääntyy populismin kangastuksesta vain sinne missä sitä on enemmän tarjolla, Rönnholm pohtii.

Jos Rönnholmista tulisi puoluesihteeri, hän sanoo kiertävänsä kenttää mahdollisuuksien mukaan.
– Mutta ei se voi se päätehtävä olla. Meillä on monipuolinen kasvovalikoima puolueen johdossa. Kaikki pitää saada kiertämään ja viemään sanomaa. Puoluesihteerin pitää olla tyyppi, jota voidaan pyytää puhumaan ja sitten hän myös tulee puhumaan, Rönnholm toteaa.

Juttu kokonaisuudessaan luettavissa: https://demokraatti.fi/sdpn-puoluesihteerikisaan-uusi-nimi/

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!