Kaikessa turhuudessaan hyvä paneeli

Merimaskiunpaneeli20150331.jpg

Anne Linja, kok ja paneelipelin keksijä avasi Merimaskun perinteisen politiikka-paneelin ja käänteiseksi unilukkariksi ilmoittautui vahva Samuli Santalahti, kesk. Paneeli, jossa oli varattu pari paikkaa kullekin puolueelle oli valmis alkamaan perinteisen mukaisesti Rannikkoseudun Marko Vuosjoen johdatuksella.

Paneelissa olivat Naantalin omat ehdokkaat Juha Haapakoski,kok; Vilhelm Junnila,ps; Kaisa Vallavuori, vas ja Sara Luotonen,vihr. Sen lisäksi pari ottopoikaa Ilkka Kantola syntyperäisenä otavalaisena ja NTY:n asettamana ehdokkaan sekä Pekka Myllymäki sivistystoimenjohtaja Irmelin puolisona. Taru Pätäri on kesämerimaksulainen ja Jari Kurvisen äiti on Tanilasta.

Yleisöstä näki, että Keskustan Band Wagon- ilmiö vetää, ja että paikalla ei ollut yhtään jaettavaa ääntä.

  • Juha Haapakoski on oman menestyksensä ja päätoimittaja taustansa vuoksi vakuuttunut omasta linjastaan,
  • Mypekka on valmis suuriin saappaisiin eikä jätä kynttiläänsä kytemään,
  • Vilhelm Junnila on oman perussuomalisuuden luonut nokkela ja näppärä panelisti,
  • Ilkka Kantolasta paistaa valtiomiesmäinen harras harkinta,
  • Sara Lutonen on uskossaan väkevä,
  • Kaisa Vallavuori on arkisen luonteva,
  • Taru Pätärin Audi urheiluauto veti huomion.

Kyllä- Ei äänestykset on välttämätön osa isoa paneelia, vaikka siinä ei paljon informaatiota asioihin saadakaan.

Juha Haapakoski äänestää , että ansiotuloverotusta voidaan alentaa kaikissa tuloluokissa. Se on  vastoin hänen realistisuuden vakuutuksiaan. Tuo usko on - ennen kuin huomataankaan - koetuksella Naantalissa.

Kuntaliitoksiin liittyneen viiden vuoden irtisanomissuojan purun ihmeeseen uskoivat kaikki demareita lukuun ottamatta. Se on satua. Tuo sääntö ei ole estänyt henkilökunnan vähennystä, vaan slarvius ja välinpitämättömyys on syynä. Naantalissakaan ei ole yhtään Kokoomuksen eikä Keskustan esitystä kaadettu tuolla perusteella. Lisärekrytointeja sen sijaan on perusteltu liitoksella.

Että sillä tavalla vaali-into ja arkinen käytäntö jatkavat toisistaan irrallaan olevaa kylmän sodan mallista rauhanomaista rinnakaiseloa.

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!