Jutta on neljänneksi paras EU:ssa

Ministeriranking+FT+20121121.JPG

Ekonomistit ovat panneet valtionvarainministerit järjestykseen talouden, luotettavuuden ja poliittisen osaamisen perusteella. Kokonaisvertailussa Jutta Urpilainen nousi neljänneksi. Ykköseksi tuli toista kertaa veteraaniministeri Saksan Wolfgang Schäuble.

Jutta Urpilainen esitellään opettajataustaiseksi pianistiksi, joka nopeasti osoittautui  ei-turhanpäiväiseksi (no-nonsence). Tiukka linja apupaketteihin ja vakuuksien vaatimukset näyttivät hänen olevan itsepäisyydellään jännitteitä aiheuttava. Keskusta-vasemmistolainen Sdp on hänen johdollaan pärjännyt mielipidetiedusteluissa lisättyään eurokriittisyyttä perussuomalaisten paineessa. Hänellä on edessään Nokian ja metsäsektorin aiheuttamia ongelmia.

Kauneuskilpailut ovat tietenkin ensisijassa viihdettä, mutta kyllä niitä luetaan ja niillä on vähäistä enemmän merkitystä. Luonnehdinnatkaan eivät ihan metsään mennet. Joten kyllä tuomaristo asioita ja ilmiöitä seuraa.

Jutta Urpilainen ansaitsee onnittelut kunhan pitää mielessä, että Jyrki Katainen valittiin kerran ykköseksi kaikesta huolimatta.

Katso ranking Financial Time

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!