Jouni Mutanen valtuustossa

SipponenjaMutanen20140505.JPG

Jouni Mutanen valittiin maaliskuun lopulla Naantalin kaupunginjohtajaksi. Hän kävi  eilen 5.5.2014 esittäytymässä ja käytti puheenvuoron valtuustossa ja jatkoi jutustelua iltapalalla valtuutettujen kanssa.

Jouni Mutanen tekee verkkaisen vaikutelman.Hän ei ole hurmuri. Puheessa kuulee kokemuksen äänen. Hän on johtamisen ammattilainen, jonka arviot hyvästä hallinnosta voi luottamushenkilö helposti hyväksyä.

Hän korosti rehellisyyttä ja toisten arvostusta. Virkamiesten ja luottamushenkilöiden selvää työnjakoa ja roolien erilaisuutta hän piti tärkeänä. Virkamiesjohtamisen on oltava tasapuolista. Vaikeat asiat on käsiteltävä avoimesti. Avoin vuorovaikutteinen toimintamalli tuottaa tulosta ja yhteisymmärryksen hakemiseen kannatta käyttää aikaa.

Naantalin mahdollisuudet hän piti hyvänä ja näki, että aikaansaatu talouden käänne on hyvä lähtökohta.

Jouni Mutanen pääsee hoitamaan virkaa 1.9. alkaen ja sitä ennen hän Markku Tuunan ja Martti Sipposen kanssa tutustuu kaupungin omaan väkeen ja sidosryhmiin sekä perehtyy asioihin niin paikan päällä kuin papereita tutkimalla.

Toivotamme onnea ja kestävyyttä emmekä odota liikoja, tavanomainen hyvä hallinto ja ahkeruus sekä naantalilaisten arjessa eläminen riittää.

Kuva on paparazzi –tyyliin - lupaa kysymättä otettu.


TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!