Joulun taikaa

SipilC3A4Corby20151220.jpg

Aamuasiantuntija lohdutti Juha Sipilää, että kyllä Sipilän kannatus taas nousee joulun jälkeen, kun puheet muista messiaista vähenee.

Työväenpuolueessakin osataan:

Jeremy Corby  tuli valittua Työväenpuoleen jäsenistön äänivyöryllä puheenjohtajaksi entisten riitelevien Blairistien ja Brownistien kauhuksi. Kyyniset puoluevirkailijat FT:n kertoman mukaan Brewers Greenin työväenpuolueen Lontoon päämajassa avoimesti pilkalliseen sävyyn käyttävät lyhennystä "JC" tai jopa "Jesus Crist" hänen lempeän hurskaan tyylinsä vuoksi.

Jatketaan sitten muulla kansainvälis-paikallisella kevyellä.

Entisiä kollegoita on mukava tavata, varsinkin niitä, joilla on pää aina pelannut niin asioiden kuin toisten viihdyttämisenkin merkeissä. Ja heidän heittojakin sietää.
Tämän säädyn edustajien huippua on kaimani Iitistä. Seppo Tiitisen läksiäisissä hän kertoi, että Ranskan presidentin nähdessään, tulen hänen mieleensä. Pieni, pyöreä, päälaelta paljas ja vanhanaikaisesti pukeutuva, tokaisin. Kommentti taisi olla, että sinä sen sanoit.

Mutta nyt tilanne muuttui kerta heitolla. Nimittäin Talouslehti FT kiinnittää huomiota julkisuuden henkilöiden ulkoisiin tekijöihin kuten pukeutumiseen. Lehdessä oli parikymmentä hyvin pukeutuvaksi rankattua. Tässä alla yksi otos joukosta.TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!