Jenny Laaksonen 11.1.1928 - 22.8.2017

Jennyjuhannuksena2017.JPG


Jennyn viime tapaamisen leveä hymy ja reipas liike jäivät meille kauniiksi kuvaksi hänestä. Siksi Ritva-tyttären viesti hänen tapaturmaisesta kuolemasta  yllätti - järkytti.

Anna äidin ja Reino veljen kanssa  Naantaliin saatiin  toimelias  Jenny, joka iloisena myi lihaa ja tarkkana hääräsi Juuson labrassa ja viimeiset työvuodet kaikkien apuna Lietsalan sivukirjastossa.
Lietsalan pihalla tomaatit kasvoivat ja puutarha kukoisti. Ja talkoisiin Jenny ehti siinä sivussa.

Monipuolista urheilua Jenny harrasti jopa niin, että huipputreenattu Vilhokin tuskaili, kun ei ladulla kiinni tahtonut Jennyä kiinni saada. Mutta saipas ja niin Naantalin kirkon ja Työväentalon kautta alkoi pitkä vuosikymmenten romanssi.

Kaiken muun lisäksi ansioluetteloon kuuluu Naantalin taitoluistelun käynnistäminen. Toiminta Suomen Taitoluisteluliitossa on harvinaisen merkittävä ansio.
Vapaaehtoistoiminta erityisesti sotaveteraanien hyväksi yleisesti ja erityisesti kotona oman Vilhonsa taitavana ja huolellisena hoitajana olivat viimeisten vuosien aktiivisuuden keskiössä.

Taitavat kädet ja kauneuden taju aikaansaivat pieniä ihmeitä, joista erityisesti silmäteränä olleet lastenlapset saivat nauttia.
Ja heiltä eivät adjektiivit isoäidistä lopu:
Positiivinen, huolehtiva, avulias, työteliäs, monilahjakkuus, ahkera, huolellinen, rakastettava….

Yhdistyksemme väki ottaa osaa omaisten syvään suruun. Me ystävät muistamme Jennyä haikeina, mutta hymyissä suin.

Jennyn siunaustilaisuus pe 22.9.2017 klo 14.00 Naantalin kirkossa.
Muistotilaisuus läheisten kesken.

Oheinen kuva on otettu viileänä juhannuksena 2017, kun äiti 10 vuoden tauon jälkeen vietti juhannusta kanssamme Saloisilla Hämeessä, kertoo kuvan ottanut Ritva-tytär

TUTUSTU KUNTAVAALI-
EHDOKKAISIIMME!